«Δύο χρόνια γεμάτα δημιουργία και συναισθήματα στο ΠΑΚ Χαλανδρίου»
Αθλητισμός

«Δύο χρόνια γεμάτα δημιουργία και συναισθήματα στο ΠΑΚ Χαλανδρίου»

«Δύο χρόνια γεμάτα δημιουργία και συναισθήματα στο ΠΑΚ Χαλανδρίου» τονίζει ότι έζησε ο προπονητής Γιώργος Ουτζής, σε σχόλιο που ανήρτησε στη σελίδα του συλλόγου στο facebook, οπου αναφέρει τα εξής:

«Αναλαμβάνοντας πριν απο δύο χρόνια την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων που μου ανατέθηκαν, είχα ξεκάθαρα στο μυαλό μου τις βάσεις στις οποίες θα έχτιζα την αγωνιστική και αθλητική συμπεριφορά των παιδιών που συμμετείχαν. Οι αρχές ξεκάθαρες… δημιουργία παιδιών με σεβασμό στο σύνολο, με πίστη στον εαυτό τους και στην κοινή ομαδική προσπάθεια, με σαφή ουσιώδη και απλοποιημένη γνώση του αθλήματος.

Θεωρώ ότι τα κατάφερα. Η πρόοδος από το ακατέργαστο στο “κάτι” τεράστια, η “ηθική ανταμοιβή” μου ανυπολόγιστη, που μόνο όσοι πράττουν αυτό το λειτούργημα μπορούν να καταλάβουν το μεγαλείο του. 

Ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών μου που πρώτα από όλα έπλασαν παιδιά “εκπαιδεύσιμα” και μου έδειξαν αμέριστη εμπιστοσύνη για την πρόοδό τους!

Ευχαριστώ τη διοίκηση του Συλλόγου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Τζήμο για τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Τέλος, ευχαριστώ αυτά τα υπέροχα παιδιά που συνεργάστηκα και το μόνο που έχω να τους ζητήσω είναι να μην εγκαταλείπουν αυτά που χτίσανε, όπως και τα όνειρα τους… Ποτέ!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet