«Κελάηδησε» το μπουζούκι του Πολυκανδριώτη στο αφιέρωμα για τον Στράτο
Πολιτισμός

«Κελάηδησε» το μπουζούκι του Πολυκανδριώτη στο αφιέρωμα για τον Στράτο

Ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα – αφιερωμένο στον Στράτο Διονυσίου, με τραγούδια που αγαπήθηκαν και που χαρακτήρισαν γενιές και γενιές προσέφεραν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, ο συνθέτης και σολίστ του μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης με την ορχήστρα του, μέσα από τις μοναδικές, χαρακτηριστικές ερμηνείες του Άγγελου και του Στέλιου Διονυσίου.

Οι εκατοντάδες φίλοι του λαϊκού τραγουδιού και θαυμαστές του Στράτου που κατέκλυσαν το Αμαλίειο Θέατρο, απόλαυσαν μεταξύ άλλων τα πιο δημοφιλή τραγούδια του συνθέτη, όπως: «Τα πήρες όλα», «Τα βάσανα μου», «Τα  μάζεψα τα πράγματα», «Και λέγε λέγε». Το ρεπερτόριο συμπλήρωσαν μεγάλες επιτυχίες των Άκη Πάνου, Αντώνη Ρεπάνη, Μίμη Πλέσσα, Τάκη Σούκα, Χρήστου Νικολόπουλου, καθώς και τραγούδια από τις προσωπικές δουλειές του Άγγελου και του Στέλιου.

Τη λαϊκή συναυλία παρακολούθησε μαζί με το πλήθος των θεατών ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που μίλησε με εξαιρετικά επαινετικά λόγια για τον συνθέτη των πολλών επιτυχιών που ερμήνευσαν μεγάλοι λαϊκοί τραγουδιστές και που έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου.

«Το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη “κελάηδησε” απόψε στο Μαρούσι, πλαισιωμένο ιδανικά από τις σπουδαίες φωνές του Άγγελου και του Στέλιου Διονυσίου και με τη μοναδική ορχήστρα στην Ελλάδα που αποτελείται από τόσα πολλά μπουζούκια, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές. Αυτή η επιτυχημένη λαϊκή βραδιά με τους πολυαγαπημένους μας καλλιτέχνες σύντομα θα επαναληφθεί στην πόλη μας, ώστε και εμείς απόψε που είμαστε εδώ να έχομε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε ξανά, αλλά και για όσους δεν μπόρεσαν απόψε να είναι κοντά μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συντελεστές της συναυλίας, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους μας για την συμβολή τους στη υπέροχη αυτή βραδιά», σημείωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται στο Live Stage @ The Bar του Αμαλίειου Θεάτρου (Λεωφ. Κηφισίας 219), με αφιέρωμα στο θρυλικό συγκρότημα The Doors με τους Moonlight Overdrive και supporting act: The Buzz Dealers, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 21:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet