Ο Φραγκίσκος Ζαλώνης επιστρέφει νικητής στην ενεργό δράση
Αθλητισμός

Ο Φραγκίσκος Ζαλώνης επιστρέφει νικητής στην ενεργό δράση

Ο Φραγκίσκος Ζαλώνης, μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα τερέν, επιστρέφει στην ενεργό δράση νικητής.

Όπως αναφέρει ο ΑΣΕ Δούκα στην ιστοσελίδα του, ο χαρισματικός πλέι μέικερ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη σεζόν (είχε υποστεί ρήξη χιαστού) και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Κρανάκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος θέλει να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που ξεκινά ενόψει της επόμενης περιόδου ο ΑΣΕΔ και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του προκειμένου η ομάδα του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ελληνικό επίπεδο και παράλληλα να διανύσει μια καλή χρονιά και στην Ευρώπη.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε αποφασίσει να μην επιστρέψει ως παίκτης στα γήπεδα του χάντμπολ, τελικά φαίνεται πως ανακάλεσε την απόφασή του και είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι το σορτσάκι, να βάλει κόλλα στα χέρια του και να επιστρέψει στην ενεργό δράση…

Η αγάπη του για την ομάδα του ΑΣΕΔ είναι δεδομένη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τις πρώτες του δηλώσεις για την επιστροφή του στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ενεργοποιούμαι και μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφω στα γήπεδα. Για εμένα ο ΑΣΕΔ δεν είναι απλώς μια ομάδα, είναι το σπίτι μου. Από πολύ μικρός ό,τι έχω κερδίσει σε αξίες και αρχές στη ζωή μου, πέρα από την οικογένειά μου, έχουν συμβάλει και τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ. Δεν θεωρώ λοιπόν τον εαυτό μου έναν απλό παίκτη της ομάδας, αλλά οπαδό της. Οι λόγοι λοιπόν που γυρίζω στην ομάδα είναι τέσσερις. Ο πρώτος και κυριότερος είναι να επιστρέψει ο ΑΣΕΔ εκεί που αξίζει και οι άλλοι τρεις λόγοι έχουν ονοματεπώνυμο: Γρηγόρης Χατσατουριάν, Γιώργος Τόμπρος και Κωνσταντίνος Αλεξίου», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο έμπειρος πλέι μέικερ και συμπλήρωσε:

«Τους τελευταίους μήνες, έχω ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να μπορέσω να επανέλθω μετά τον τραυματισμό που είχα και πιστεύω ότι με την έναρξη της προετοιμασίας θα είμαι έτοιμος να ακολουθήσω το πρόγραμμα και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Στο στάδιο της αποκατάστασης με βοήθησε πολύ ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Γιάννης Μπερσίμης, ο οποίος για ακόμα μια φορά έκανε εξαιρετική δουλειά και τον ευχαριστώ πολύ.  Θέλουμε η ομάδα να μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη και παράλληλα να πρωταγωνιστήσει σε ελληνικό επίπεδο. Η συσπείρωση πλέον είναι δεδομένη και το πολύ καλό κλίμα θα μας οδηγήσει στον στόχο μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet