Επιτυχημένο πανηγύρι για τον εορτασμό του Κλήδονα από τον Σύλλογο «Η Δωδώνη»
Κοινωνία

Επιτυχημένο πανηγύρι για τον εορτασμό του Κλήδονα από τον Σύλλογο «Η Δωδώνη»

Με μοναδική επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη γειτονιά της Δωδώνης, στο Μαρούσι το έθιμο του Άη Γιάννη του Κλήδονα και το παραδοσιακό πανηγύρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου Αττικής «Η Δωδώνη».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και φίλους που συμμετείχαν στη γιορτή και τους συνεργάτες που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και τις Υπηρεσίες του Δήμου, το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού, το Τμήμα Καθαριότητας, Προστασίας & Ποιότητας Ζωής, τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και τους χορηγούς: Κουτούκι Ασβεστόλακος, Οπτικά Νικολαράκου, Φροντιστήριο Ορόσημο Άθμονον, Κομμωτήριο Νίκος Οικονόμου, Τουριστικό γραφείο Omonoia Tours, Συνεργείο Αυτοκινήτων Auto Maroussi, Καφέ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ – Λιόνας, Pit Stop Center, Ψητοπωλείο Chicken’s House, Μεζεδοπωλείο Αρισμαρί και Μέλι, Φούρνο Μαργαρίτα, Molonis Bakery, Φούρνο Το Παραδοσιακό, Κρεοπωλείο Αλέκτωρ, φυσικοθεραπευτής Γκιώνης Νίκος.

«Η αποδοχή των συμπολιτών μας  και τα ευμενή σχόλια που δεχόμαστε, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να υποσχεθούμε: Και του χρόνου καλύτερα!!!» σημειώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet