Συλλυπητήρια Κ. Βλάχου για τον θάνατο του Νίκου Δούση-Ρασσιά
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Κ. Βλάχου για τον θάνατο του Νίκου Δούση-Ρασσιά

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος Νίκου Δούση-Ρασσιά δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι η Πόλη μας, Κωνσταντίνος Βλάχος, καθώς και τα μέλη της παράταξης.

Συγκεκριμένα στη συλλυπητήρια ανακοίνωση ο κ. Κ. Βλάχος σημειώνει:

Η Μαρουσιώτικη γη υποδέχεται σήμερα ένα από τα πιο αξιόλογα τέκνα της: τον άνθρωπο, γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Νίκο Δούση-Ρασσιά.

Ο Νίκος, με τον οποίο είχα την τύχη να συμπορευτώ μαζί του στις εκλογές του 2006, με τον συνδυασμό του Πάνου Αλεξανδρή, ήταν γόνος ιστορικής μαρουσιώτικης οικογένειας και δίκαια έχαιρε επί σειρά ετών της εμπιστοσύνης των δημοτών της πόλης μας, τόσο επί διοικήσεως Π. Τζανίκου, όσο και επί διοικήσεως Γ. Πατούλη.

Ως άνθρωπος, υπήρξε πάντα καταδεκτικός, ευγενής και φιλικός. Ως γιατρός, τίμησε το λειτούργημά του στην πράξη, συμμετέχοντας σε σημαντικές ανθρωπιστικές αποστολές, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και με τη διεθνή ανθρωπιστική του δράση βρέθηκε δίπλα σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη, είτε βρίσκονταν σε εμπόλεμα κράτη, είτε σε κατεστραμμένες από φυσικά φαινόμενα περιοχές, είτε σε προσφυγικά στρατόπεδα. Μία τεράστια προσφορά που τιμά τη μνήμη του, αλλά και την πόλη μας.

Εγώ προσωπικά, αλλά και τα μέλη του συνδυασμού «Μαρούσι, η πόλη μας» εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας στη σύζυγό του Έρικα και στις κόρες του Δήμητρα και Λουκία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet