Χάντμπολ Παίδων: Στο «τιμόνι» των «μπλε» ο Τρύφων Ανδρικόπουλος
Αθλητισμός

Χάντμπολ Παίδων: Στο «τιμόνι» των «μπλε» ο Τρύφων Ανδρικόπουλος

Στην «οικογένεια» του ΑΣΕΔ ανήκει πλέον ο προπονητής Τρύφων Ανδρικόπουλος, ο οποίος θα αναλάβει την παιδική ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου.

Τις προηγούμενες ημέρες ο τεχνικός συναντήθηκε με τον γενικό αρχηγό του τμήματος χάντμπολ, Θεόφιλο Βάτη, με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια για να πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τρύφων Ανδρικόπουλος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, ήταν παλιός αθλητής του χάντμπολ και πλέον ασχολείται με την προπονητική.

Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Ομοσπονδία του Χάντμπολ (1997-1999) όπως επίσης και με τις ομάδες ΒΑΟ (1999-2002), Ολυμπιακό Πατρών (1991-1999) και Α.Ο. Τρίτωνες Παλαιού Φαλήρου.

Στις πρώτες του δηλώσεις για την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΑΣΕΔ, ο Τρύφων Ανδρικόπουλος επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή η πρόταση που μου έγινε να συμμετέχω στο προπονητικό team του ΑΣΕ Δούκα, που είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση στο άθλημα και πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, αναλαμβάνοντας το παιδικό της τμήμα. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω έτσι ώστε η ομάδα να επιτυγχάνει κάθε φορά τους στόχους της και να αποτελέσω ένα δημιουργικό μέλος της».

Σημειώνεται ότι την εφηβική ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αναλάβει ο Δημήτρης Στραβομύτης, ενώ τα τμήματα Παμπαίδες Α΄ και Παμπαίδες Β΄ θα προπονεί ο Γιώργος Σαΐτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet