Φιλοθέη-Ψυχικό: Συνεχίζεται από 23/8 η «εξερεύνηση του κόσμου»
Κοινωνία

Φιλοθέη-Ψυχικό: Συνεχίζεται από 23/8 η «εξερεύνηση του κόσμου»

Από Τρίτη 23 Αυγούστου παιδιά ηλικίας 5-12 συνεχίζουν την «εξερεύνηση του κόσμου» μέσα από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Ψυχικό.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας που διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, με το θέμα φέτος να είναι «Γίνε εξερευνητής του κόσμου».

Τα παιδιά συμμετέχουν σ΄ ένα πανελλήνιο παιχνίδι εξερεύνησης, ακολουθώντας μια μέθοδο, κάποιους κανόνες, μέσα από πράγματα που βλέπουν και σκέφτονται, ακούν, γεύονται, ακουμπούν καθημερινά και καλούνται να καταγράψουν τις εμπειρίες τους και να πειραματιστούν με αυτά τα δεδομένα.

Η Βιβλιοθήκη γίνεται η αφετηρία για μία σειρά θεματικών αποστολών εξερεύνησης και κάθε εξερεύνηση ξεκινά στις 10 το πρωί στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης. Άλλες 120 βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών συμμετέχουν στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2016.

Πού: Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού, Στρ. Καλλάρη 13, Κοινότητα Ψυχικού.

Η είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη, με προεγγραφή. Οι ενδιαφερόμενοι για δήλωση συμμετοχής μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6724307 και 210 6773485 ή να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail: [email protected].

Δείτε το πρόγραμμα δράσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet