Συγχαρητήρια στους ολυμπιονίκες από τη Συμμαχία Πολιτών
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια στους ολυμπιονίκες από τη Συμμαχία Πολιτών

Τα συγχαρητήριά της προς τους ολυμπιονίκες του Ρίο Ντε Τζανέιρο εκφράζει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται:

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο χάρισαν στη χώρα μας έξι μετάλλια από τα οποία τα τρία ήταν χρυσά. Η ελληνική αποστολή έκανε την καλύτερη εμφάνιση μετά την Αθήνα του 2004. Η Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή, ο Λευτέρης Πετρούνιας στη γυμναστική, η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ πήραν χρυσά, ο Σπύρος Γιαννιώτης στην κολύμβηση ασημένιο, η Κορακάκη πήρε και χάλκινο, όπως και οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής χάλκινο στην ιστιοπλοΐα.

Η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, η μεγαλύτερη παράταξη της αντιπολίτευσης στον Δήμο μας, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της προς τους Ολυμπιονίκες, αλλά και σε όλα τα μέλη της αποστολής, γιατί ακόμα κι αυτοί που δεν διακρίθηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο.

Τώρα θα πρέπει να επιδιωχθεί η αξιοποίηση αυτών των μεγάλων επιτυχιών ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να στραφούν προς τον αθλητισμό και όσο το δυνατόν περισσότεροι ενήλικες να ξεκινήσουν να ασκούνται.    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet