Β. Κόκκαλης προς Π. Πάντο: Δεν θα μας υποδείξετε πώς θα λειτουργούμε
Κοινωνία

Β. Κόκκαλης προς Π. Πάντο: Δεν θα μας υποδείξετε πώς θα λειτουργούμε

Με δηκτικό ύφος απαντά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, στον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυδρόσου, Παναγιώτη Πάντο, σχετικά με την πρόσκληση του τελευταίου για δημόσιο διάλογο και συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει με αφορμή τα τροχαία ατυχήματα στην οδό Φραγκοκλησιάς (Επιμένει σε δημόσιο διάλογο για τα ατυχήματα ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυδρόσου).

Ο αντιδήμαρχος τονίζει ότι η δημοτική Αρχή του δημάρχου Γιώργου Πατούλη λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με «πλήρη διαφάνεια» και ότι δεν περιμένει από τον κ. Π. Πάντο να της υποδείξει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργεί.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο αντιδήμαρχος επισημαίνει:

«Το έργο της διοίκησης Πατούλη έχει πλήρη διαφάνεια και είναι ευρύτερα γνωστό, ήδη εδώ και δέκα χρόνια. Όπως είναι ευνόητο, δεν περιμένουμε να μας υποδείξετε τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί η δημοτική Αρχή για την προάσπιση και την προώθηση των συμφερόντων τόσο των δημοτών μας όσο και γενικότερα όλων των συμπολιτών μας.

»Η δημοτική Αρχή, λοιπόν, και ο ίδιος ο Γ. Πατούλης είναι πρόθυμοι να σας ενημερώσουν και να ακούσουν όλες τις εισηγήσεις και τοποθετήσεις σας, όπως συμβαίνει και με όλους τους συμπολίτες μας. Το γεγονός αυτό, άλλωστε, αποδεικνύεται με την επιβράβευση του έργου μας, επί σειρά ετών, από τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας.

»Τέλος, σας επαναλαμβάνω ότι είμαστε δίπλα τόσο στους δημότες όσο και στους συλλόγους, καθώς η ωριμότητα για τη δημιουργία μιας πόλης επιτυγχάνεται όχι μέσα από ένα «χαρτοβασίλειο», αλλά μέσα από τον ουσιαστικό δημόσιο διάλογο στον οποίο θα λαμβάνουν μέρος εξειδικευμένοι επιστήμονες, αιρετοί, υπηρεσιακοί και πολίτες και στόχο θα έχει την ουσία και όχι το φαίνεσθαι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet