Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχεται τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ η ΓΣΕΕ
Κοινωνία

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχεται τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ η ΓΣΕΕ

Με συλλαλητήριο το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στο άγαλμα του Βενιζέλου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΓΣΕΕ, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ημέρα, στις 8 το βράδυ, θα γίνουν τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα ακολουθήσει ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Συγκεκριμένα, προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

α) Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

β) Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με θέμα «Νέα μέτρα για τις ομαδικές απολύσεις, την απεργία, την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση-Η απάντηση του κόσμου της εργασίας». Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα τοποθετηθούν έγκριτοι νομικοί και συνδικαλιστικά στελέχη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

γ) Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στο ξενοδοχείο A.D. Imperial Palace, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

δ) Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικό συλλαλητήριο και πορεία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων εκδόθηκε διακήρυξη-ανακοίνωση, αφίσες, ενώ ετοιμάζεται ραδιοφωνικό και διαδικτυακό σποτ, τα οποία θα αποσταλούν στα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες για την ενημέρωση, την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet