2,5 τόνοι τρόφιμα συγκεντρώθηκαν σε Συναυλία Αλληλεγγύης στα Βριλήσσια
Κοινωνία

2,5 τόνοι τρόφιμα συγκεντρώθηκαν σε Συναυλία Αλληλεγγύης στα Βριλήσσια

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλληλεγγύης με τον Κώστα Μακεδόνα με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βριλησσίων την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στο θέατρο  Βριλησσίων «Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα ήταν εντυπωσιακή, καθώς συγκεντρώθηκαν 2,5 τόνοι τροφίμων τα οποία θα καλύψουν δύο διανομές.

Τη συναυλία παρακολούθησε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Περιβάλλοντος, κ. Βαφειάδης και κ. Μαυραγάνης αντίστοιχα, η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κα Κυρίτση και του ΟΚΠΑ κα Αρσένη, καθώς και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κ. Βαγενάς, αλλά και ο πρόεδρος της Β΄ Σχολικής επιτροπής κ. Εγκολφόπουλος.

Ο δήμαρχος συνεχάρη προσωπικά τον Κώστα Μακεδόνα και τους συντελεστές της συναυλίας για το εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ιδιαίτερα, ευχαρίστησε το προσωπικό των δυο οργανισμών ΟΚΠΑΔΒ και ΠΑΟΔΗΒ για την άψογη προετοιμασία, οργάνωση και λειτουργία, αλλά και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας που δίνει το «παρών» σε κάθε εκδήλωση.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους και την υποστήριξη τους επίσης: η πρόεδρος του ραδιοφωνικού σταθμού 94 με τους συνεργάτες της κα Αρώνη, ο νέος αστυνομικός διοικητής του Τμήματος Βριλησσίων κ. Παππάς, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδος κ. Απανιάν, η πρόεδρος της Κοινωνίας των Πολιτών κα Ντούμα, επικεφαλής και εκπρόσωποι συνδυασμών – κα Σακισλή και κ.Πισιμίσης, η πρώην πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ κα Κουβαρά, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βριλησσίων σημειώνεται: «Η δημοτική Αρχή στηρίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία κάθε  προσπάθεια που σκοπό έχει την ενίσχυση συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση. Στόχος της κανένας συμπολίτης στον Δήμο αυτό να μη νιώθει ότι είναι μόνος του, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε ως χώρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet