Εκτός έδρας «τεσσάρα» της Κηφισιάς στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής
Αθλητισμός

Εκτός έδρας «τεσσάρα» της Κηφισιάς στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής

Αν και ξεκίνησαν «μουδιασμένα», οι παίκτες της Κηφισιάς κατάφεραν να αναστρέψουν την εικόνα των πρώτων λεπτών του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Ρόδο και να πάρουν τη νίκη στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι πήγαν να κάνουν το γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Ιμεραλιλάι να βγάζει διαγώνια μπαλιά στον Τζιβίλογλου, ο οποίος έκανε το κοντινό πλασέ, αναγκάζοντας τον Γουμάγια να αποκρούσει σε κόρνερ. Λίγο αργότερα, η ομάδα της Ρόδου κερδίζει πέναλτι, σε χέρι του Παπάζογλου, μετά από σουτ του Τσιβίλογλου, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 10ο λεπτό ήταν η σειρά της Κηφισιάς να φθάσει κοντά στο γκολ, με τον Φαρινόλα να βρίσκεται μόνος απέναντι στον Ράτζα, πλασάροντας την μπάλα πάνω του.

Στο 24 και πάλι η Ρόδος βρέθηκε μπροστά με τον Ευγενικό, που έχοντας πάρει την παράλληλη μπαλιά από τον Ιμεραλιλάι, βγήκε απέναντι από τον Γουμάγια, αλλά πλάσαρε πάνω από το σώμα του.

Τελικώς, τη… ζημιά την έκανε η Κηφισιά στο 32΄ με τον Κυριαζή να κάνει το 0-1, μετά από πάσα του Τεγούση.

Οκτώ λεπτά αργότερα, οι «Κηφισιώτες» είχαν δοκάρι με τον Φαρινόλα, ενώ στο 45΄ οι γηπεδύχοι ζήτησαν πέναλτι, στη φάση που ο Ιμεραλιλάι βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κηφισιά στην πρώτη καλή στιγμή στο 47΄ κατάφερε να κάνει το 0-2 με κεφαλιά του Καρακώστα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Σάμιου.

Στο 65΄ ο Ευγενικός σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ. Στο 67΄ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Γουμάγιας έδιωξε το σουτ του Χατζηλιόντα.

Στο 73΄ η Κηφισιά ο Χαϊκάλης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 74΄ η Ρόδος κέρδισε πέναλτι, το οποίο κτύπησε εύστοχα ο Τάντιτς κάνοντας το 1-2. Ωστόσο, οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τεγούσης έκανε το 1-3 για την Κηφισιά, μην αφήνοντας περιθώρια στη Ρόδο να ελπίσει για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87΄ ο Κυριαζής με κοντινό πλασέ.

Ρόδος (Δημήτρης Γκάιδας): Ράτζα, Νικήτας(67΄ Κωνσταντίνου), Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Ανδρίκος, Τζιβίλογλου (81΄ Στάτης), Ιμεραλιλάι (71΄ α.α. Βολονάκης), Χατζηλιόντας, Ευγενικός, Τάντιτς, Κουρούπης.

Α.Ε. Κηφισιάς (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Παληαρούτας, Τεγούσης, Καρακώστας, Μαγγίνας, Χαϊκάλης (87΄ Ρέντζης), Παπάζογλου (58΄ Μακρίδης), Κυριαζής, Σαμιός (80΄ Καρβουνίδης), Φαρινόλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet