Επιμένει για απαντήσεις επί του έργου βιοκλιματικής η Μ. Διακολιού
Ποιότητα Ζωής

Επιμένει για απαντήσεις επί του έργου βιοκλιματικής η Μ. Διακολιού

Συνεχίζεται το «σίριαλ» ανακοινώσεων για το έργο βιοκλιματικής αναβάθμισης γειτονιών του Αμαρουσίου, καθώς επιμένει να λάβει απαντήσεις η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Βασίλη Κόκκαλη (Β. Κόκκαλης: Εκτίθεστε κα Διακολιού).

Συγκεκριμένα, η δημοτική σύμβουλος σημειώνει:

Τελικά θα απαντήσει τα ερωτήματα ο κ. δήμαρχος;

Τρανή απόδειξη του ότι ο κ. δήμαρχος κρύβεται -επειδή φοβάται ότι θα εκτεθεί- και αφήνει άλλους να απαντούν αντί για εκείνον, είναι το γεγονός του ότι ο κ. Κόκκαλης, αντί να περιοριστεί στο αντικείμενό του, ως έχει υποχρέωση, «πήρε φόρα» και απάντησε «αντ΄ αυτού» ακόμα και για  τις προτεραιότητες που ο κ. Πατούλης έχει θέσει -προφανώς ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ- για την «ισχυροποίηση του συνόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας».

Επί του θέματος της βιοκλιματικής, όμως, το καλοκαίρι κατέστη ολοφάνερο ότι οι δημότες δεν αντιλαμβάνονται «το καλό τους» όπως το αντιλαμβάνεται ο κ. δήμαρχος.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορώ παρά να διαπιστώσω ότι δεν απαντήθηκαν τα ερωτήματα που έθεσα, έστω και από τον «αντ΄ αυτού» κ. αντιδήμαρχο, εκτός αν εκείνος θεωρεί ότι τα περί της εποχής Τζανίκου αποτελούν την απάντηση στα απτά ερωτήματα: α) Ποιος θα πληρώσει «το μάρμαρο» των μετά την παραλαβή του έργου βελτιώσεων που ο κρυπτόμενος κ. δήμαρχος παραδέχτηκε ότι χρειάζονται, β) Πώς σκοπεύει ο Δήμος να παραλάβει το έργο «εντός ολίγων ημερών» όταν ακόμη δεν συμβαδίζει με την αρχική σχεδίαση και γ) Γιατί ο κανονισμός λειτουργίας πεζοδρόμων που έπρεπε να είχε εφαρμοστεί εδώ και τρία χρόνια, αποτελεί ακόμη «στόχο» της διοίκησης!

Απαιτούμε απαντήσεις εδώ και τώρα, εκτός αν ο κ. δήμαρχος επιθυμεί να τις δώσει στην ανοιχτή σύσκεψη που θα ορίσει προ της παραλαβής του έργου…

Υ.Γ. Υπενθυμίζω ότι την εποχή Τζανίκου εγώ διαφοροποιήθηκα και οδηγήθηκα σε αυτονόμηση και οριστική ρήξη στη βάση των αρχών μου, εσείς;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet