Στα πέναλτι έχασε την πρόκριση η Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Στα πέναλτι έχασε την πρόκριση η Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης

Για… γερές καρδιές αποδείχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης και του Α.Ο. Ιλίου στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ιλίου με 6-5, σκορ που διαμορφώθηκε στα πέναλτι (4-4 η κανονική διάρκεια).

Το πάθος και η ένταση κυριάρχησε στον αγώνα, όπως αποδεικνύονται και από το γεγονός ότι το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες με 10 παίκτες (αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Δαούτης στο 78΄ και Τσακμάκας στο 110΄).

Τέσσερις φορές προηγήθηκε η Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης (στο 9΄ με τον Στεργιανό, στο 27΄ με τον Κόκκινο, στο 53΄ και πάλι με τον Στεργιανό και στο 100΄ με τον Βαν Αμερόγκεν) και τέσσερις φορές ισοφαρίστηκαν από τους φιλοξενούμενους (στο 21΄ με τον Μάκρα, στο 49΄ με τον Ανταλή, στο 70΄ με τον Σταματάκη και στο 115΄ με τον Πυλαρινό), οι οποίοι τελικώς πήραν και την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Ζήσης -Μπάγιας.

Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης: Αθανασόπουλος, Τσακμάκας, Αποστόλου, Κορδάς, Κολοκοτρώνης, Τάγαρης, Κοΐνης (60’ Βαν Αμερόγκεν), Κακαμπάκος, Κούρβας (89’ Αντάλης), Στεργιανός (73’ Αποστολόπουλος), Κόκκινος.

Α.Ο. Ιλίου: Γεροντάκης, Δαούτης, Λίτσας, Ανταλής, Πλάκας, Τσαμποδήμος (61’ Λερούτσος), Μπαντές, Μάκρας, Πυλαρινός, Σταματάκης Π. (40’ Σταματάκης Ι.), Τριανταφυλλίδης (33’ λ. τρ. Αγγελόπουλος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet