Στον αγιασμό σχολείων του Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε η Ενότητα
Κοινωνία

Στον αγιασμό σχολείων του Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε η Ενότητα

Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου παρέστησαν σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, εκπρόσωποι της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κουτσουβέλης παρέστη στο αγιασμό του 6ου Γυμνασίου και του 5ου Λυκείου της πόλης και δήλωσε:

«Με χαρά και συγκίνηση, ως εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας, παρέστην στον Αγιασμό του 6ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Αμαρουσίου στις Εργατικές Πολυκατοικίες, των οποίων υπήρξα μαθητής και είχα την τύχη να συναντήσω ακόμα και σήμερα κάποιους από τους καθηγητές μου! Καλή σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς!».

Ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πέτρος Κούκουζας παραβρέθηκε στον κοινό αγιασμό των 1ου, 2ου, 3ου ΕΠΑ.Λ. και του 3ου Ε.Κ. Αμαρουσίου.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Π. Κούκουζας αναφέρθηκε στην ανάγκη μετατροπής του σχολείου από βαθμολογικό κέντρο σε «κέντρο παραγωγής γνώσης και δημιουργίας».

Τόνισε, επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης, «τις θετικές εξελίξεις στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης με την επαναλειτουργία των τμημάτων που κατάργησε η προηγούμενη κυβέρνηση και την επαναπρόσληψη των χιλιάδων απολυμένων εκπαιδευτικών καθώς και στη δυνατότητα που δίνεται στους αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ. να εισέρχονται στα ΑΕΙ».

Κλείνοντας δήλωσε ότι «η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι θα διεκδικήσει όλα τα κονδύλια που προορίζονται, σύμφωνα με τον νόμο να αποδοθούν στα ΕΠΑ.Λ. και το Ε.Κ. Αμαρουσίου, για την εύρυθμη λειτουργία τους και την υποστήριξη της υλικοτεχνικής υποδομής τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet