2η Συναυλία Αλληλεγγύης στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

2η Συναυλία Αλληλεγγύης στον Δήμο Βριλησσίων

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, συνδυάζοντας τον Πολιτισμό με την Αλληλεγγύη και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων, ενέταξε στο πρόγραμμα του 27ου φεστιβάλ Βριλησσίων 2η συναυλία Αλληλεγγύης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21:00, στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη», σε μία συναυλία με αγαπημένα τραγούδια από την πορεία του ελληνικού κινηματογράφου των μεγάλων συνθετών του ελληνικού κινηματογράφου Μάνο Χατζιδάκη, Κώστα Καπνίση, Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Κατσαρό.

Στην εκδήλωση θα ξετυλιχθούν όμορφα στιγμιότυπα, θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια από την πορεία του ελληνικού κινηματογράφου και θα τιμηθεί ο Γιώργος Κατσαρός.

Αφίσα 2ης συναυλίας αλληλεγγύηςΕπιμέλεια – παρουσίαση: Κώστας Παπασπηλίου

Συμμετέχουν οι: Κωστής Χρήστου, Νάντια ΚαραγιάννηΘάνος Ολύμπιος, Αναστασία Μεταλλινού, Νανά ΔόμβρουΝίκος Καραγιάννης, Πέρσα Σέργη και η Ελένη Φιλίνη.

Έκτακτη εμφάνιση: Φώτης Μεταξόπουλος

Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Γερολυμάτος

Αυτή τη φορά θα συγκεντρωθούν είδη καθαρισμού, ατομικής υγιεινής ή και τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συμπολίτες  που έχουν ανάγκη.

Στην είσοδο, το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ θα παραλαμβάνει τις προσφορές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet