Με το δεξί στα πρωταθλήματα ΕΣΚΑ το Εφηβικό και Παιδικό της Νίκης Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Με το δεξί στα πρωταθλήματα ΕΣΚΑ το Εφηβικό και Παιδικό της Νίκης Αμαρουσίου

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ το Εφηβικό και το Παιδικό τμήμα της Νίκης Αμαρουσίου, επικρατώντας της Νέας Κηφισιάς και του Λαυρίου αντίστοιχα.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τη Νίκη Αμαρουσίου, που ξεκίνησε με νίκες τόσο στο Παιδικό όσο και στο Εφηβικό Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σωματείου.

Το Εφηβικό τμήμα της ομάδας των Βορειων Προαστίων «διέλυσε» την ΑΕΝ Κηφισιάς με το επιβλητικό 64-39, δείχνοντας ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει φέτος. Η ομάδα του κόουτς Αναστασίου είχε από την αρχή το… πάνω χέρι στο παιχνίδι, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη. Πρώτος σκόρερ της Νίκης ήταν ο Ντονάλντο Χοτζαλάρι με 31 πόντους, με τον Ετεοκλή Ευαγγελούλη να ακολουθεί με 23 πόντους.

Νίκη Αμαρουσίου (Αναστασίου): Ξύθαλης, Μπατής 6, Χαλκος, Αραπάι, Τσενέκης, Καντάς 4, Παπαχρήστου, Ευαγγελούλης 23, Χοτζαλάρι 31 (5).

Λίγο νωρίτερα, το Παιδικό τμήμα της Νίκης κατάφερε, υπό τις οδηγίες του κόουτς Κουκουζέλη, να επικρατήσει δύσκολα με 34-31 της ομάδας του Λαυρίου, έπειτα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Νίκη Αμαρουσίου (Κουκουζέλης): Καραχρήστος 8, Καραγκούνης, Λυμπέρης 14, Ζερβός, Μαυραντωνίου, Δασκαλόπουλος 2, Τσίτουρας Δ. 4, Κατσής, Γεροδήμος 2, Γκιώνης 4, Γιακουμής, Τσίτουρας Γ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet