Ενημέρωση & δωρεάν έλεγχος οστεοπόρωσης στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Ενημέρωση & δωρεάν έλεγχος οστεοπόρωσης στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, στο πλαίσιο δράσεων προληπτικής ιατρικής για τους πολίτες, προγραμματίζει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», δράσεις ενημέρωσης και ελέγχου οστεοπόρωσης.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος και ενημέρωση για την οστεοπόρωση το διήμερο Τρίτη 27 και Τετάρτη 28  Σεπτεμβρίου 2016.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας και περιλαμβάνει δυο κύρια μέρη:

  • Δωρεάν Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου & Μπακογιάννη) την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 14:00.
  • Ενημερωτική ομιλία, από εξειδικευμένους επιστήμονες, με θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης», στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 18:30.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ορίσουν ραντεβού καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2050087.

Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» πρεσβεύει ότι η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet