Απαντήσεις διοίκησης Αμαρουσίου σε προβλήματα που θέτει ο Σύλλ. Πολυδρόσου
Πολύδροσο - Οδός Φραγκοκλησιάς
Ποιότητα Ζωής

Απαντήσεις διοίκησης Αμαρουσίου σε προβλήματα που θέτει ο Σύλλ. Πολυδρόσου

Απαντήσεις σε θέματα που θέτει ο Σύλλογος Πολυδρόσου για την περιοχή του Πολυδρόσου δίνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης (Για προβλήματα στο Πολύδροσο ενημερώνει τον Δήμο Αμαρουσίου ο τοπικός σύλλογος).

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του αντιδημάρχου σημειώνεται:

Αναφορικά με τη σειρά παρατηρήσεων του προέδρου του Συλλόγου Πολυδρόσου σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν την περιοχή του Πολυδρόσου, επισημαίνουμε τα εξής:

Βεβαίως οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμοι συνεργάτες για τη διοίκηση του Δήμου μας.

Βεβαίως και στη συνάντηση της από 5/9/2016 με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Πολυδρόσου και Παραδείσου, λόγω της ανταλλαγής απόψεων, υπήρξε θετικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, θα επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι η Δημόσια Διοίκηση ενεργεί διά των υπηρεσιών της ακολουθώντας απαρέγκλιτα την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και σίγουρα έχει τη διάθεση να μελετάει οποιεσδήποτε παρατηρήσεις – βελτιώσεις ακολουθώντας τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Αμαρουσίου κατά τις τελευταίες εβδομάδες είχε να καλύψει τις ανάγκες για οδοσήμανση σε όλο το εκτεταμένο δίκτυο σχολείων που υπάρχει και στις 17 Πολεοδομικές Ενότητες της περιοχής ευθύνης του, ενώ όσον αφορά στο Πολύδροσο και αυτές θα υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet