ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ… στο πλευρό των εργαζομένων
Κοινωνία

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ… στο πλευρό των εργαζομένων

Κλιμάκιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Αμαρουσίου, με επικεφαλής των υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Φωτόπουλο, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Απριλίου 2014 το πόστο των εργαζόμενων στην ΚΟΙΝΣΕΠ “Καθαρή Συμμαχία”. Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού:

Αν και έγινε προσπάθεια από τους 2-3 “εργοδοτικούς” – “ιδρυτές” του συνεταιρισμού να εμποδίσουν τους εργαζόμενους να ακούσουν την άποψη του ΚΚΕ για τα προβλήματά τους, παρ’ όλα αυτά συζητήσαμε με αρκετούς και μοιράστηκε η πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης (σ.σ.: δες ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Χωρίς δώρο οι εργαζόμενοι ΚΟΙΝΣΕΠ).

Αναδείξαμε ότι σε μια περίοδο που κρίνεται το δικαίωμα στη δουλειά για εκατοντάδες εργαζόμενους του Δήμου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι των άλλων κομμάτων και ο δήμαρχος της Ν.Δ. αρνούνται να πάρουν καθαρή θέση για το δικαίωμα στη μόνιμη σταθερή απασχόληση. Αυτή η πολιτική προσπαθεί να διαχειριστεί την ανεργία καταργώντας τη μόνιμη απασχόληση και ανακυκλώνοντας τους εργαζόμενους. Είναι πολιτική διαχείρισης της ανεργίας με τη σφραγίδα της Ε.Ε. και τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

Καλούμε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν με την ψήφο τους τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ, τη δύναμη που στέκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων, ανεξάρτητα της σχέσης εργασίας, αν δουλεύουν στον Δήμο ή για υπηρεσίες του, τη δύναμη που ιεραρχεί τη δουλειά που κάνουν οι εργαζόμενοι, ώστε σε αυτές τις συνθήκες να προσφέρουν υπηρεσίες, να κρατήσουν την πόλη όρθια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet