Πάνω από 500 παιδιά στην εκστρατεία «Γίνε εξερευνητής του κόσμου»
Κοινωνία

Πάνω από 500 παιδιά στην εκστρατεία «Γίνε εξερευνητής του κόσμου»

Η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, πραγματοποίησε για πέμπτη συνεχή χρονιά την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο «Γίνε εξερευνητής του κόσμου».

Περισσότερα από 500 παιδιά συμμετείχαν τη θερινή περίοδο στην εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας, όπου με πολύ κέφι και ενθουσιασμό συνάντησαν τους εμψυχωτές – εθελοντές του καλοκαιριού, έφτιαξαν τα μπλουζάκια του εξερευνητή και… ξεκίνησαν την εξερεύνηση.

Μέσα από τα εκπαιδευτικά εργαστήρια εξερεύνησαν τον μαγικό κόσμο του βιβλίου, της φύσης και μέσα από τη μαγεία της αφήγησης έφτιαξαν το σωστό περιβάλλον για να γνωρίσουν με τον δικό τους τρόπο τον κόσμο.

Η εκστρατεία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 και την επόμενη μέρα ακολούθησε η έκθεση των έργων των παιδιών στον χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στα καλοκαιρινά εργαστήρια είχαν την ευκαιρία μαζί με τους γονείς τους να επισκεφτούν την έκθεση, να ξαναθυμηθούν και να αφήσουν μια ανάμνηση από το καλοκαίρι που πέρασε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet