Στάση εργασίας για την «απαγορευμένη» από τον δήμαρχο γ.σ.
Κοινωνία

Στάση εργασίας για την «απαγορευμένη» από τον δήμαρχο γ.σ.

Τρίωρη στάση εργασίας κήρυξε για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου.

Ο Σύλλογος είχε ανακοινώσει τη διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 9 το πρωί της ίδιας ημέρας, την οποία, όπως ενημερώνει, απαγόρευσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος. Ως εκ τούτου, ο Σύλλογος αποφάσισε να προχωρήσει σε τρίωρη στάση εργασίας, από τις 9:00 έως τις 11:00, ώστε να πραγματοποιήσει τη γενική συνέλευσή του.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος επισημαίνει:

Μετά την πρωτοφανή και πρωτάκουστη απαγόρευση του δημάρχου Χαλανδρίου για την πραγματοποίηση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, το Δ.Σ. κηρύσσει τρίωρη (3) στάση εργασίας από τις 09:00 – 12:00 και συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων, Παπάγου 7, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να παραστούν και να μην υποχωρήσουν στο κλίμα φόβου και τρομοκρατίας του δημάρχου.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, ο Σύλλογος Εργαζομένων δεν συνεννοήθηκε με τον δήμαρχο για πραγματοποίηση τακτικής ή έκτακτης συνέλευσης αύριο, 29-09-2016. Εξάλλου, ένα σωματείο δεν περιμένει τη συναίνεση του δημάρχου για την άσκηση των συνδικαλιστικών του δράσεων και δικαιωμάτων.

Μέλος της ΠΟΕ – ΟΤΑ -η οποία καλύπτει πλήρως τις ενέργειες του Δ.Σ.- θα παρίσταται στη συνέλευση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet