Ο Παπάγος έκανε τη «ζημιά» στην Πεύκη για την 3η αγωνιστική
Αθλητισμός

Ο Παπάγος έκανε τη «ζημιά» στην Πεύκη για την 3η αγωνιστική

Μεγάλο διπλό για τον Παπάγο μέσα στην Πεύκη για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Οι παίκτες του Γ. Σιλεβίστα όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από το γκολ του Γκατζιώρα στο 69΄ (2 λεπτά αφότου είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή) για λογαριασμό των γηπεδούχων, αλλά λίγα λεπτά αργότερα έφθασαν πολύ κοντά στη ισοφάριση με τον Αναστασίου (κι αυτός μπήκε ως αλλαγή στο 67΄), αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Αναστασίου, το πέτυχε στο 80΄ ο Κουτσοβέλης, ανεβάζοντας κατά πολύ των ψυχολογία των φιλοξενουμένων. Το αποτέλεσμα ήταν στις καθυστερήσεις ο πεισματώδης Αναστασίου να κάνει το 1-2 και την ολική ανατροπή.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Πεύκης δεν κατάφερε ούτε σε αυτό το παιχνίδι να κρατήσει το προβάδισμά της κι έτσι σε 3 αγωνιστικές έχει «μαζέψει» 4 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Παπάγου που έχει συγκεντρώσει 6.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Κουτσάφτης, Καπαγιάρογλου, Ανδρέου, Τσακός, Σταματάκης (59΄ Κούκρας), Γκουντούνας, Γιακουμής (67΄ Γκατζιώρας), Πετράκης, Κουτούζης (84΄ Καρανίκας), Ζαφειράκης.

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Κατσίκας, Κορδάς, Κολοβός, Σταυρουλάκης, Ρέτζο, Λιούκας, Σιούτας (67΄ Αναστασίου), Αλεξιάδης, Κουτσοβέλλης, Μπράτσι (73 Παπαναστασίου), Μπάρο (46΄ Χατζής).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet