Α. Γκιζιώτης: «Υπηρέτης της αντιλαϊκής πολιτικής» ο Γ. Σταθόπουλος
Πολιτική

Α. Γκιζιώτης: «Υπηρέτης της αντιλαϊκής πολιτικής» ο Γ. Σταθόπουλος

Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα επιτίθεται ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ανδρέας Γκιζιώτης, στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο και στη δημοτική Αρχή του.

Ο κ. Α. Γκιζιώτης, σε ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει τον δήμαρχο ως «υπηρέτης της αντιλαϊκής πολιτικής», κατηγορεί τη δημοτική Αρχή ότι «ξέχασε γρήγορα τις προεκλογικές της υποσχέσεις για υπεράσπιση της πόλης και της κοινωνίας» και τους χρεώνει:

  1. Εκατοντάδες σημειώματα κατασχέσεων έχουν αποσταλεί από τον Δήμο σε συμπολίτες μας, που στη μεγάλη τους πλειονότητα υποφέρουν από την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, της ακρίβειας, των χαρατσιών, των περικοπών των μισθών και συντάξεων, της ανεργίας. Αντιπροτείνει την ελεημοσύνη στις ακραίες περιπτώσεις φτώχειας σε ένα κοινωνικό σύστημα όπου οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί λιμοκτονούν. Αυτή την πολιτική υπηρετεί και εφαρμόζει κατά γράμμα η δημοτική Αρχή.
  2. Ο δήμαρχος δεν είχε το πολιτικό ανάστημα να ανακαλέσει την υπογραφή της απόλυσης της Στέλλας  Μπαρμπάτη και να πάρει ο ίδιος την ευθύνη για δύο μήνες, σε υπόσχεση που έδωσε ο υπουργός για λύση… (εκτός αν είναι απάτη). Υπηρέτης της κυβερνητικής πολιτικής, εργάστηκε μεθοδικά για την απεργοσπασία. Η παρέμβασή του περιορίζεται σε διαδρομικές συζητήσεις με παράγοντες των υπουργείων και η ευαισθησία του σε γιορτινές άδειες και σε πασχαλινά αρνιά προς τους εργαζόμενους.
  3. Η δημοτική Αρχή έχει υλοποιήσει μόλις το 1,5% του τεχνικού προγράμματος που η ίδια πρότεινε και ψήφισε, στο 1ο εξάμηνο του έτους, στοιχείο που η Υπηρεσία ανάφερε στην έκθεσή της. Δεν έχει θέσει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης ούτε για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε στην κοινωνία. Η λέξη «διεκδίκηση» σβήστηκε από το λεξιλόγιό τους με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου. Αντίθετα, ανάμεσα από τις πολλές δεκάδες των κάθε είδους εκδηλώσεων, εξαντλείται σε περιοδείες γειτονιάς όπου «τα ακούει» και καταγράφει για πολλοστή φορά τα ίδια αιτήματα, «αναμασώντας» τις ίδιες υποσχέσεις.

Τέλος, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρει ότι «οι πολίτες, οι φορείς και οι συλλογικότητες έχουν υποχρέωση και ευθύνη να ανεβάσουν την απαίτησή τους, να διεκδικήσουν λύσεις για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet