Ευχαριστίες Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την προσφορά σχολικών ειδών
Κοινωνία

Ευχαριστίες Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την προσφορά σχολικών ειδών

Τους πολίτες που συμμετείχαν στη δράση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Όλοι μαζί για τον μαθητή» προσφέροντας σχολικά είδη για παιδιά οικογενειών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευχαριστεί ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εκπαίδευσης & Εθελοντισμού Νίκος Γκαραβέλας.

Συγκεκριμένα, στο ευχαριστήριο μήνυμα σημειώνεται:

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και της προσπάθειας για πολύπλευρη στήριξη των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, υλοποίησε τον Σεπτέμβριο τη δράση «Όλοι μαζί για τον μαθητή» με σκοπό τη συλλογή σχολικών ειδών για την ενίσχυση μαθητών που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν σε παιδιά οικογενειών που εξυπηρετούνται από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας, αλλά και σε μαθητές που υπέδειξαν οι διευθυντές των σχολείων της πόλης μας. Χάριν στην κινητοποίηση και την κοινωνική ευαισθησία της τοπικής κοινότητας μπορέσαμε να καλύψουμε και τη φετινή χρονιά τις ανάγκες 60 μαθητών.

Με την ευκαιρία, εκ μέρους και του δημάρχου Αναστάσιου Μαυρίδη, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθειά μας και προσέφεραν από το υστέρημα τους, καθώς και στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο, επίσης, ενίσχυσε την προσπάθειά μας μέσω της διάθεσης σχολικών ειδών.

Σας ευχαριστούμε και πάλι που στηρίζετε τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου μας και ευελπιστούμε να σας έχουμε συμπαραστάτες και στο μέλλον.

O αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εκπαίδευσης & Εθελοντισμού

Νίκος Γκαραβέλας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet