Τα Βριλήσσια γιόρτασαν την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Αθλητισμός

Τα Βριλήσσια γιόρτασαν την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στα Βριλήσσια, ο  δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων του Δήμου.

Η αρχή έγινε από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων, όπου στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και συμμετείχαν στις δραστηριότητες ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μαζί με τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές Δ. Διαμαντίδη και Β. Σπανούλη, o αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Α. Ανδρώνης, ο σχολικός σύμβουλος κ. Γιαννίκας και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Σ. Χαντζάρα.

Οι γνωστοί αθλητές έπαιξαν και συνομίλησαν με τα παιδιά, μεταλαμπαδεύοντάς τους το πνεύμα της υγιούς άμιλλας.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και το 1ο και 2ο Λύκεια Βριλησσίων, όπου εξελίχτηκαν ανάλογα αθλητικά δρώμενα, με πληθώρα δραστηριοτήτων για τους μαθητές και με τη συμμετοχή δασκάλων και καθηγητών.

Ο κ. Ξ. Μανιατογιάννης δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την οποία γιορτάζουμε σήμερα σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους  στα σχολεία μας, καθώς η ενασχόληση των παιδιών μας με τον αθλητισμό ενώνει ανθρώπους και λαούς και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet