Πλήθος κόσμου στην προβολή της ταινίας «Αρκαδία Χαίρε» στα Βριλήσσια
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στην προβολή της ταινίας «Αρκαδία Χαίρε» στα Βριλήσσια

Περισσότερα από 180 άτομα παρακολούθησαν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2016 στο ΤΥΠΕΤ στα Βριλήσσια, την προβολή της ταινίας του Φίλιππου Κουτσαφτή «Αρκαδία Χαίρε» από το Cine – Δράση και τη συζήτηση με τον σκηνοθέτη που ακολούθησε.

Πρόσθετες καρέκλες μεταφέρθηκαν από το στέκι της Δράσης προκειμένου να καθίσουν οι θεατές, ενώ ανοίχτηκαν και οι πίσω πόρτες του χώρου προκειμένου να χωρέσει ο κόσμος, αλλά και έτσι, περισσότεροι από 30 θεατές παρακολούθησαν όρθιοι μέχρι τέλους την προβολή.

Η συζήτηση ήταν ζωηρότατη με τους δημότες Βριλησσίων με καταγωγή από Αρκαδία να πρωτοστατούν. Κοινός παρανομαστής όλων ο θαυμασμός σε μια ταινία που εμβαθύνει στην ιστορία της Αρκαδίας και αντιμετωπίζει τον τόπο όχι τουριστικά και επιφανειακά, αλλά σε βάθος, με σεβασμό και ειλικρίνεια.

Παρόντες από τους δημοτικούς συμβούλους η αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Χαντζάρα και οι Νικόλας Περδικάρης και Γιάννης Πισιμίσης, με τον τελευταίο να εκπροσωπεί και τον Σύνδεσμο Αρκάδων Βριλησσίων.

Η ταινία «Αρκαδία Χαίρε» είναι ντοκιμαντέρ παραγωγής 2015 και διάρκειας 90΄. Κείμενα – Φωτογραφία – Σκηνοθεσία: Φίλιππος Κουτσαφτής. Μοντάζ Εικόνας & Ήχου: Ιωάννα Σπηλιοπούλου. Μουσική: Κωνσταντίνος Βήτα. Κάμερα: Νικόλας Καρανικόλας, Σταμάτης Κούρος. Προμοντάζ: Χρόνης Θεοχάρης, Ξενοφών Λατινάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet