«Στραβοπατήματα» για τους Νέους και τους Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

«Στραβοπατήματα» για τους Νέους και τους Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου

«Στραβοπατήματα» επιφύλαξαν οι τελευταίες αγωνιστικές για τους Νέους και τους Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που γνώρισαν τις ήττες με 1-0 από τα αντίστοιχα τμήματα του Τριφυλλιακού και του Ατρήμητου Χαλανδρίου.

Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ομάδας του Απόλλωνα:

Τριφυλλιακός – Απόλλων Χαλανδρίου 1-0

Ήττα για την ομάδα Νέων του Απόλλωνα στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Απέναντι σε μια ομάδα που είναι μικτή των ακαδημιών της Άρσεναλ απ΄ όλη την Αθήνα και όχι μόνο, που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στα τελικά, ο Απόλλων πάλεψε μέχρι τέλους αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 1-0, με γκολ στο 8ο λεπτό με διαγώνιο και υπό πίεση σουτ.

Πολύ δυνατό ματς, μονομαχίες στο όριο του σκληρού κι επικίνδυνου, πραγματικό ντέρμπι. «Συγχαρητήρια σε όλους για τη δύναμη, την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν», σχολίασε ο τεχνικός Αντώνης Ταβερνάρης.

Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο, περσινό πρωταθλητή Αθήνας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Χρηστάκης, Σαράντος, Ανδρινόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Τσεσμελής, Παπαδάκης, Κούρος, Στεργιώτης, Κρόι, Καραούζας Παναγιώτης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Σπανός, Καραούζας Παντελής, Ζιγγιρίδης, Αλεξανδράκης.

Ατρόμητος Χαλανδρίου – Απόλλων Χαλανδρίου 1-0

Την πρώτη της ήττα έπειτα από 18 μήνες υπέστη η ομάδα Παίδων του Απόλλωνα, από τον συμπολίτη Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Ένα απευθείας φάουλ από 35 μέτρα στο 10ο λεπτό έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Απόλλωνα είχε τον απόλυτο έλεγχο, χωρίς όμως να απειλήσει όσο θα έπρεπε σε αναλογία με τη μεγάλη κατοχή μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο η εμφάνισή της ήταν μέτρια.

«Τα παιδιά είναι σε καλό ρυθμό και δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Ετσι κι αλλιώς, μέχρι να μπούμε στον όμιλο των ισχυρών τον Ιανουάριο θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους», δήλωσε ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσαφούρος, Παπαθανάσης, Τσιπισής, Ντίνης, Μαζέτας, Χατζής, Βλασσόπουλος, Βουγιουκλάκης, Χαραλάμπους, Πανδής, Δασκαλάκης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Νίκας, Αλεξανδράκης, Λαφιάτης, Σκόντζος, Σαραντόπουλος, Ψυκαράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet