«Μιλούν για μνημόνια αυτοί που χρεοκόπησαν το Μαρούσι σε χρόνια αφθονίας»
Πολιτική

«Μιλούν για μνημόνια αυτοί που χρεοκόπησαν το Μαρούσι σε χρόνια αφθονίας»

Δεν δικαιούται να χαρακτηρίζει «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς» τους δημοτικούς συμβούλους του Αμαρουσίου η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών Βασίλης Κόκκαλης, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της πρώτης (Μ. Διακολιού: Κάποιοι παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς μόνο στο Μαρούσι).

Ο αντιδήμαρχος υποστηρίζει ότι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου επί περιόδων «αφθονίας», στις οποίες διοικήσεις συμμετείχε η κα Μ. Διακολιού, φόρτωσαν με δάνεια και χρέη τους Μαρουσιώτες, χρεοκόπησαν τον Δήμο και ξεπούλησαν την πόλη σε επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα.

Ακολουθεί η απάντηση του αντιδημάρχου:

Μιλάνε για μνημόνια αυτοί που χρεοκόπησαν το Μαρούσι στα «χρόνια της αφθονίας»

Η κα Διακολιού αρνήθηκε να δώσει θετική ψήφο στο ψήφισμα που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η διοίκηση Πατούλη, στο οποίο εκφραζόταν η πολιτική θέση ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό, καθώς και η αντίθεση στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Για τη θέση της αυτήν, θα κριθεί από τους πολίτες του Αμαρουσίου. Όπως, επίσης, έχει κριθεί για το πολιτικό της παρελθόν, όταν ως μέλος της διοίκησης Τζανίκου μας φόρτωσε με δάνεια και χρέη ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία σήμερα πληρώνουν ακριβά οι συμπολίτες μας.

Δεν δικαιούται λοιπόν να ομιλεί για μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς η συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλος, που στη διάρκεια της δικής της θητείας ως διοίκηση, στα χρόνια της «ευμάρειας και της αφθονίας», η πόλη μας χρεοκόπησε και ξεπουλήθηκε στα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet