Σχολική Ποδηλατάδα στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Σχολική Ποδηλατάδα στο Ηράκλειο Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλεί όλους τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείωνσε μια βόλτα με ποδήλατο στους δρόμους της πόλης την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στις 9 το πρωί.

Σχολική Ποδηλατάδα στο Ηράκλειο ΑττικήςΞεκινώντας, ο καθένας με το ποδήλατο, αλλά και το κράνος του, από την παιδική χαρά στη διασταύρωση των οδών Αργυροπούλου και Ν. Καζαντζάκη η Σχολική Ποδηλατάδα θα περιδιαβεί τις γειτονιές του Ηρακλείου για να στείλει το μήνυμα μιας καλύτερης ποιότητας ζωής στην πόλη.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Τροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής έχει φροντίσει για τη θωράκιση της ασφάλειας των ποδηλατών, είναι όμως, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, επιθυμητή η συνοδεία των παιδιών από έναν, τουλάχιστον, κηδεμόνα.

Η διαδρομή της Σχολικής Ποδηλατάδας
Η διαδρομή της Σχολικής Ποδηλατάδας

Η Σχολική Ποδηλατάδα αποτελεί μια πρωτοβουλία του διευθυντή του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής, Γιώργου Γαμβρινού, την οποία αμέσως αγκάλιασε ο Δήμος και οι Σχολικές Επιτροπές, όπως άλλωστε πράττουν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, με κάθε αξιόλογη πρόταση της σχολικής κοινότητας.

Ραντεβού την Κυριακή, λοιπόν, με το ποδήλατό μας και την ελπίδα η Σχολική Ποδηλατάδα να γίνει θεσμός και συχνή συνήθεια…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet