Ευχαριστίες Δήμου προς Περιφέρεια για τα έργα στο Ηλιακό Χωριό
Κοινωνία

Ευχαριστίες Δήμου προς Περιφέρεια για τα έργα στο Ηλιακό Χωριό

Με αφορμή την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να χρηματοδοτήσει έργα σύγχρονων κτηριακών υποδομής εκπαίδευσης στο Ηλιακό Χωριό, το γραφείο Τύπου του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Ο δήμαρχος χαιρετίζει την απόφαση που υπέγραψε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος για την ενίσχυση του Ηλιακού Χωριού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με σύγχρονες σχολικές κτηριακές υποδομές εκπαίδευσης, συνολικής δαπάνης 4.075.000 ευρώ.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Περιφέρεια, δήλωσε ότι η κα Δούρου υπέγραψε την απόφαση της ένταξης της Πράξης «3ο 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, 1ο 1/θέσιο και 2ο 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης, στο Ηλιακό Χωριό, Ο.Τ. 17, Λυκόβρυση, με τη μέθοδο της προκατασκευής», στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Υποδομών Εκπαίδευσης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020».

Η εν λόγω απόφαση ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά μεγάλων έργων που έχουν ήδη δρομολογηθεί χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του δημάρχου και στις συναντήσεις που έχει κάνει με υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και την ίδια την περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου τομέα κ. Καραμέρο.

Ήδη, εδώ και καιρό ο δήμαρχος είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με τη νέα διοίκηση  της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ), και συγκεκριμένα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ ΑΕ κ. Παπαδάκη Νικόλαο για όλα τα θέματα των κτηριακών αναγκών του Δήμου και κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης τέθηκε και το ζήτημα των συγκεκριμένων  σχολικών συγκροτημάτων. Άλλα και παλιότερα ο  κ. Τάσος Μαυρίδης είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ, κ. Δρούλια για ουσιαστική συνεργασία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης με τον ΟΣΚ πάλι για θέματα σχολικών κτηρίων.

Γίνεται σαφές ότι ο κ. Τάσος Μαυρίδης τηρεί τις δεσμεύσεις του και χωρίς λαϊκισμούς και ψέματα, με απόλυτη  ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, παλεύει για μια όμορφη πόλη, για έναν Δήμο πρότυπο.

Η εν λόγω πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet