Επιστροφή με εκτός έδρας νίκη για τις Γυναίκες του ΚΑΟΛ
Αθλητισμός

Επιστροφή με εκτός έδρας νίκη για τις Γυναίκες του ΚΑΟΛ

Η επιστροφή του γυναικείου μπάσκετ της Λυκόβρυσης στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, μετά από 15 χρόνια, συνδυάστηκε με εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα των Αχαρνών Α.Ε. Αχιλλέας, με σκορ 32-40, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑ.

Η ομάδα του ΚΑΟΛ, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, μπήκε δυναμικά στον αγώνα και με σκορ δεκαλέπτου 1-10 μπήκε σε θέση οδηγού στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Μενιδίου να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Το ημίχρονο έληξε με σκορ 7-19.

Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπάθησε η γηπεδούχος ομάδα να επιστρέψει στον αγώνα, αλλά ο ΚΑΟΛ αντέδρασε και η διαφορά στο σκορ έφτασε στους 6 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΚΑΟΛ έκανε συντήρηση δυνάμεων και διατήρησε τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα των Βορείων Προαστίων εντός έδρας, στο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΑΟ Κουκουβαουνες, την επόμενη Τετάρτη, στο κλειστό της Πεύκης.

Α: 1-10 Β: 6-9 Γ: 18-12 Δ: 7-9

ΚΑΟΛ (Βουλκίδη, Καλαντζή): Μικροπούλου 15, Βελούδη 8(1), Αγγελιδάκη 2, Ευαγγέλου, Σειτανίδη 5, Λεμπέση 3, Πισπίρη, Σιμάτου, Τσολακίδη 7 (2).

Τραυματίες – απούσες: Σκρέμπου, Λάζου, Μεταξά, Μαργαρά, Παπαδή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet