«Η κα Διακολιού ήταν μέλος του πληρώματος στον “Τιτανικό” του Τζανίκου»
Πολιτική

«Η κα Διακολιού ήταν μέλος του πληρώματος στον “Τιτανικό” του Τζανίκου»

Δεν έχει τέλος η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρωτής δημάρχου, Σπύρος Σταθούλης, απαντά εκ νέου σε σημερινή ανακοίνωση της κας Μ. Διακολιού (Παρέμβαση Μ. Διακολιού για Mall και μεταφορά μαθητών στο κολυμβητήριο) για τη συμμετοχή της στην προηγούμενη διοίκηση του κ. Παναγιώτη Τζανίκου.

Στην απάντησή του, ο κ. Σπ. Σταθούλης αναφέρει:

Η κα Διακολιού, με τη σημερινή της ανακοίνωση, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι υποστηρίζουμε εδώ και καιρό, για τη συμμετοχή της στο «σύστημα» της διοίκησης Τζανίκου. Εντάχθηκε σε αυτό ενώ γνώριζε ότι η συγκεκριμένη δημοτική Αρχή είχε δρομολογήσει για το Μαρούσι την τσιμεντοποίησή του και τη μετατροπή του από προάστιο, σε χώρο φιλοξενίας εμπορικών υπερκαταστημάτων.

Συμμετείχε στις αποφάσεις που οδήγησαν στον υπερ- δανεισμό και την οικονομική κατάρρευση του Δήμου.

Έδωσε ψήφο ανοχής και συνενοχής στη δρομολόγηση πανάκριβων κι άστοχων έργων, όπως οι κυβόλιθοι του κέντρου, που και μας κόστισαν ακριβά, αλλά και δημιούργησαν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην εικόνα και τη λειτουργία της πόλης.

Στο τέλος, όταν είδε ότι το καράβι βουλιάζει πήδηξε πρώτη από τον «Τιτανικό» του Τζανίκου, ελπίζοντας να σωθεί από το επερχόμενο ναυάγιο της πόλης.

Όμως οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν ξεχνούν το παρελθόν της.

Όπως δεν ξεχνούν και ποιοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη να απαλλάξουν το Μαρούσι, με διαρκείς αγωνιστικές κινητοποιήσεις, κρατώντας μαύρες σημαίες, μεταξύ αυτών και του νυν δημάρχου Γ. Πατούλη, από την πιο καταστροφική διοίκηση που γνώρισε η πόλη τις τελευταίες δεκαετίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet