Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 19 Οκτωβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 19 Οκτωβρίου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, στις 19:30, στο παλαιό δημαρχείο της πόλης (Γρ. Γυφτόπουλου 2).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Καθορισμός του ύψους του ετήσιου μισθώματος το οποίο θα προσφέρει ο Δήμος στο πλαίσιο συμμετοχής του στην ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία που διενεργεί το ΤΑΙΠΕΔ για τη μίσθωση του ακινήτου (ΧΕΥ 8).
  2. Καθορισμός του τιμήματος αγοράς, το οποίο θα προσφέρει ο Δήμος στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία που διενεργεί το ΤΑΙΠΕΔ για την αγορά ακινήτου (ΧΕΥ 9).
  3. Έγκριση πρακτικών επίλυσης φορολογικών διαφορών.
  4. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.
  5. Λήψη απόφασης περί μη δυνατότητας υλοποίησης εργασίας με ίδια μέσα και έγκριση για παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας για εργασίες ελαιοχρωματισμών».
  6. Λήψη απόφασης περί μη δυνατότητας υλοποίησης εργασίας με ίδια μέσα και έγκριση για παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσίας Μηχανημάτων Έργου».
  7. Έγκριση σκοπιμότητας για την «Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, μηχανογραφικού εξοπλισμού και πακέτων λογισμικού».
  8. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 98/2016 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης διενέργειας διεθνούς ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την «Προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων έργου Δήμου Χαλανδρίου 2016».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet