Συμμαχία Πολιτών: Ήρθε η ώρα να στεγαστεί μετά από 30 χρόνια ο ΚΑΟΛ
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Ήρθε η ώρα να στεγαστεί μετά από 30 χρόνια ο ΚΑΟΛ

Με αγιασμό και μια ωραία γιορτή ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Λυκόβρυσης άνοιξε τη νέα χρονιά. Ο πρόεδρος Θωμάς Καλογεράκος μιλώντας στους αθλητές και στους γονείς αναφέρθηκε στο όραμα του συλλόγου και στις προσπάθειες που κάνουν όλοι για να υπηρετήσει τη νεολαία της πόλης. Ταυτοχρόνως παρουσίασε τους συνεργάτες του στο συμβούλιο και τα στελέχη του συλλόγου, ανακοινώνοντας ότι από εφέτος λειτουργεί και τμήμα γυναικών. Τη γενική διεύθυνση ανέλαβε ο Νίκος Παπαδέας που πέρυσι αγωνιζόταν στην αντρική ομάδα, ενώ αθλητικός  διευθυντής ορίστηκε ο Γιώργος Σουρμελής, με γνώσεις και εμπειρία και οι δυο.

Από πλευράς της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, της μεγαλύτερης παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης, έδωσαν το «παρών» ο επικεφαλής Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης και η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Νότα Σοκορέλη, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις προσπάθειες του συλλόγου.

Ιδιαιτέρως στάθηκαν και οι δύο στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων της Λυκόβρυσης. «Ο σύλλογος που ιδρύθηκε το 1987 παραμένει άστεγος από την πρώτη ημέρα, επί 30 περίπου χρόνια. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό άλλο. Εμείς από την πρώτη ημέρα αγωνιστήκαμε για να μην γίνει κέντρο απορριμμάτων ο χώρος του ημιτελούς κλειστού, όπως ήταν τα σχέδια της δημοτικής Αρχής. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νεολαία της Λυκόβρυσης θα μπορέσει σύντομα να δει αυτό τον χώρο ολοκληρωμένο, γιατί εδώ και 15 χρόνια δεν έχει μπει ούτε ένα τούβλο», τόνισαν ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και η Νότα Σοκορέλη.

Διαβεβαίωσαν δε και τους γονείς των αθλητών, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου ότι όλα τα μέλη της παράταξης θα βοηθήσουν ώστε το όνειρο της Λυκόβρυσης, για την απόκτηση του κλειστού, να γίνει επιτέλους πραγματικότητα.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΟΛ μετέχουν:

Πρόεδρος: Θωμάς Καλογεράκος, α΄ αντιπρόεδρος: Ευθ. Ευθυμίου, β΄ αντιπρόεδρος: Γιώργος Γουλανδρής, γενικός γραμματέας: Άκης Δημητριάδης, ειδικός γραμματέας: Κέλλυ Δέσπου, ταμίας: Άκης Σακελλαρίου, γενικός αρχηγός: Χάρης Σπέης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Τατάκης, έφορος: Αντώνης Βασιλείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet