Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα Χαλανδρίου επί του Άρη Χολαργού
Αθλητισμός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα Χαλανδρίου επί του Άρη Χολαργού

Αήττητη και την τέταρτη αγωνιστική παρέμεινε η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη Χολαργού, σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, με αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Σημαντικό «διπλό» ψυχολογίας για τον Απόλλωνα, που έπαιξε όσο χρειάστηκε (και όχι όσο μπορεί…) για να καταβάλλει την αντίσταση του Άρη Χολαργού. Σε ένα δύσκολο γήπεδο, λόγω του φυσικού χορταριού, απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε πολύ αυτό το ματς, οι παίκτες του Χρήστου Βλάχου έδειξαν χαρακτήρα, για άλλη μία φορά φέτος, ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δικαίως στο τέλος πανηγύρισαν το «τρίποντο».

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα, το γρήγορο γκολ του Παπουτσή έδωσε αυτοπεποίθηση στους «Χαλανδραίους», που προσπάθησαν να βάλει την μπάλα κάτω, παρότι το τερέν δεν βοηθούσε, ενώ τις στιγμές που χρειαζόταν «πάγωναν» τον ρυθμό. Με το 0-2 στις αρχές της επανάληψης η νίκη φάνηκε να «κλειδώνει», ωστόσο μία ακόμα αδράνεια σε στημένη φάση στο 70′ μετέτρεψε σε ντέρμπι το ματς, έστω κι αν μέχρι τέλους δεν καταγράφηκε άλλη ευκαιρία των γηπεδούχων. Ο κάπτεν Γαλανόπουλος με ένα ακροβατικό στο τέλος έκοψε κάθε συζήτηση για την έκβαση του αποτελέσματος…

«Οι πανηγυρισμοί από τον πάγκο σε κάθε γκολ δείχνουν την πολύ καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ παικτών-τεχνικού τιμ και αποτελούν το μυστικό για την πορεία της ομάδας. Είναι και το “καύσιμο” που δίνει επιπλέον ενέργεια, αλλά και το βασικό συστατικό που θα χρειαστεί όταν ένα ματς ή μία περίοδος δεν θα πηγαίνει όπως θα θέλουμε… Για την ώρα, χαιρόμαστε σήμερα και από αύριο ξανά προπόνηση, ξανά δουλειά, προκειμένου να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας με τον Κολωνό (Σάββατο 22/10)» αναφέρει η ομάδα στην ιστοσελίδα της.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Βλάχος, Κανέλλος, Λυμπερόπουλος, Κούκος Β., Κανδεράκης, Σταμάτης (89΄ Κούκος Θ.), Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Μήτρου (73΄ Βλογιαννίτης), Παπουτσής (87΄ Συγγρός).

Το «φιλμ» του αγώνα, όπως περιγράφεται από την πλευρά του Απόλλωνα Χαλανδρίου έχει ως εξής:

Αξιέπαινη κίνηση από πλευράς Άρη Χολαργού, από μία ανθοδέσμη και χειροκρότημα σε Χρήστο Βλάχο και Νίκο Οικονομόπουλο, για την προσφορά τους στον σύλλογο.

(10΄) Ο Οικονομόπουλος με εξαιρετική πάσα βγάζει τετ α τετ τον Παπουτσή, που ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα. Αντί για πέναλτι και κόκκινη, ο διαιτητής δίνει… κόρνερ.

(12΄) ΓΚΟΛ (0-1)! Δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Γαλανόπουλο, βρίσκει πάνω στην κίνηση τον Παπουτσή, εξαιρετικό τελείωμα και γκολ.

(19΄) Σουτ του Γαλανόπουλου με το αριστερό, λίγο έξω από το δοκάρι.

(27΄) Πρώτη φορά που απειλούν οι γηπεδούχοι, με απευθείας φάουλ που εξουδετερώνει ο Κτενιαδάκης.

(28΄) Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθοριστική παρέμβαση του Βλάχου.

(45΄) Κεφαλιά του Οικονομόπουλου, στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ.

(48΄) Ευκαιρία για το 0-2, από επέλαση και γύρισμα του Βλάχου, ο Οικονομόπουλος αφήνει έξυπνα την μπάλα αλλά ο Μήτρου δεν είναι σε θέση να τη σπρώξει στα δίχτυα και οι αμυνόμενοι απομακρύνουν.

(58΄) ΓΚΟΛ (0-2)! Από φάουλ του Κανδεράκη, ο Σταμάτης τρυπώνει στην αντίπαλη περιοχή και με κεφαλιά πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα!

(62΄) Ευκαιρία για τον Άρη, σε τετ α τετ με τον Κτενιαδάκη το πλασέ φεύγει άουτ.

(70΄) ΓΚΟΛ (1-2). Από τα αμέτρητα φάουλ που με ευκολία έχει δώσει ο διαιτητής γύρω από την περιοχή μας, έρχεται η μείωση στο σκορ με κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής.

(84΄) Ευκαιρία για την ομάδα μας χαμένη με τον Οικονομόπουλο.

(91΄) ΓΚΟΛ (1-3)! Σε φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή και από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Συγγρός παίρνει την κεφαλιά και ο Γαλανόπουλος με εναέριο βολέ την καρφώνει στα δίχτυα! Βγάζει φανέλα και γίνεται ένα με τον Χρήστο Βλάχο και όλους τους συμπαίκτες του…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet