Τα έδωσε όλα, αλλά τελικώς αποκλείστηκε από το κύπελλο ΕΠΣΑ ο Παπάγος
Αθλητισμός

Τα έδωσε όλα, αλλά τελικώς αποκλείστηκε από το κύπελλο ΕΠΣΑ ο Παπάγος

Ο Παπάγος το πάλεψε σκληρά, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τα Σούρμενα και τον αποκλεισμό από το κύπελλο ΕΠΣΑ. Μία ήττα που ήρθε στην παράταση με σκορ 3-2 (2-2 κανονική διάρκεια), με την ομάδα των «Βορείων» να παραμένει μαχητική μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Τα Σούρμενα ξεκίνησαν με καλούς οιωνούς την αναμέτρηση, αφού με το… καλημέρα, στο 4΄, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Γιοματάρη.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι την επανάληψη για να απαντήσουν, αλλά στο 64΄ ο Ρέτζο, με πέναλτι, ισοφάρισε το σκορ. Όμως, και πάλι ο Γιοματάρης, στο 86΄ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Σούντα. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με το 2-1, η ομάδα του Παπάγου, με τον Μπάρο, έκανε στο 90΄ το 2-2 κι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι απειλητικές, αλλά τελικώς τα Σούρμενα αποδείχθηκαν περισσότερο αποτελεσματικά και στο 99΄ με τον Γεωργίου έκαναν το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Λιαμπότης- Αλάμπεης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καπακτσόγλου, Μετλίου (55’ Καζαντζής), Κορκολής (110′ Ακριτίδης), Θυμιανός, Τσακύρης (55’ Δημογιάννης), Μπουγιούκος, Γεωργίου, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Γιοματάρης, Ζιώγας.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Σούντας, Μπάρο, Μπράτσι, Αναστασίου, Αλεξιάδης, Λιούκας, Κόκκαλης, Σιούτας, Παπαναστασίου (79’ Γιάρας), Βενέτη (51’ Κόρδας), Πετρόπουλος (46’ Ρέτζο).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet