«Συντριπτικός» ο ΑΣΕ Δούκα κατά του Ερμή Ζωγράφου στο ποδόσφαιρο σάλας
Αθλητισμός

«Συντριπτικός» ο ΑΣΕ Δούκα κατά του Ερμή Ζωγράφου στο ποδόσφαιρο σάλας

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: “Καταιγιστικός” ο ΑΣΕΔ, συνέτριψε με σκορ 14-1 τον Ερμή Ζωγράφου για την εμβόλιμη, έκτη αγωνιστική!!!

«Εντυπωσιακός, καταιγιστικός, απολαυστικός… Όποιο επίθετο και αν επιλέξετε, η ουσία είναι ότι ο ποδοσφαιρικός ΑΣΕΔ πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 26/10 μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων, συντρίβοντας την ομάδα του Ερμή Ζωγράφου με 13 γκολ διαφορά και τελικό σκορ…14-1!!!».

Με αυτόν τον τρόπο σχολιάζει ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του τον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της εμβόλιμης, έκτης αγωνιστικής της Futsal Super League, στον οποίο οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού έδωσαν ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου, προηγήθηκαν με 9-0 στο ημίχρονο και τελικά πανηγύρισαν την τέταρτη και πιο ευρεία φετινή τους νίκη, φτάνοντας τους 13 βαθμούς στη βαθμολογία (4 νίκες – 1 ισοπαλία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταυρακόπουλος επέστρεψε από την τιμωρία του, σημειώνοντας πέντε τέρματα, χατ τρικ σημείωσε ο εξαιρετικός Κάρμης, ενώ ο Κονδυλάτος έκανε ρεκόρ σε ασίστ τροφοδοτώντας συνέχεια με πάσες «πάρε – βάλε» τους συμπαίκτες του.

«Το τελικό αποτέλεσμα καταδεικνύει την διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων και δεν αφήνει περιθώρια για περισσότερες αναλύσεις» καταλήγει ο σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet