Πρώτο «τρίποντο» για τον Π.Ο. Ψυχικού στη Β΄ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Πρώτο «τρίποντο» για τον Π.Ο. Ψυχικού στη Β΄ ΕΠΣΑ

Επιτέλους νίκη, έστω και δύσκολα, για τον Π.Ο. Ψυχικού στην 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της  Β΄ ΕΠΣΑ απέναντι στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γούλα στο 30΄, αλλά χάρηκαν το γκολ μέχρι το 56΄, οπότε οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι (για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα) σε ανατροπή του Ζανίκου, το οποίο μετέτρεψε σε τέρμα ο Λαγανά, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Τελικώς, ο Γούλα στο 87΄, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ήρθε να λυτρώσει την ομάδα του Ψυχικού και να της χαρίσει το πρώτο «τρίποντο» τη φετινή χρονιά, που τη φέρνει έναν βαθμό πίσω από τον αντίπαλο της, έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο.

Διαιτητής ήταν ο Λυμπερόπουλος, με βοηθούς τους Δαρσακλή και Τζανή.

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Χρανιώτης, Παπαπέτρος, Καπάνταης (60΄ Ναστούλης), Κωνσταντάτος (89΄ λ. τρ. Σταματάκης), Πατέλης, Παπαδόπουλος, Ζιλάλι, Μπραχιμλάρι, Γούλας, Καρυστινός (65΄ Λεοντίου), Σφήκας.

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μπουγάς): Σκούρας, Πριόβολος, Ντάριο, Ντεντόπουλος, Μαστρογκίκας (30΄ Ζανίκος), Ερημίδης (60΄ Δημάκης), Αρβανίτης, Καπίρης, Λαγανάς, Μαλλιώρας (75΄ Νικολαΐδης), Ρούσσος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet