Δράσεις ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης τον μήνα Νοέμβριο
Κοινωνία

Δράσεις ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης τον μήνα Νοέμβριο

Εκδρομές, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί για τα μέλη του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης για τον μήνα Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα το ΝΠΔΔ «Παιδεία, Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, υπεύθυνο για τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, έχει προγραμματίσει τις ακόλουθες δράσεις:

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εκδρομή στη Λίμνη Τσιβλού, που είναι μια από τις ορεινές λίμνες της Πελοποννήσου και είναι ένας σημαντικότατος υγροβιότοπος της περιοχής. Θα ακολουθήσει στάση για φαγητό στη γραφική Ζαρούχλα.

Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

Εγγραφές: Τρίτη 1η Νοεμβρίου, 10-12 το πρωί.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Τα μέλη του ΚΑΠΗ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κωμωδία «Δείπνο ηλιθίων» του Φρανσίς Βεμπέρ, στο θέατρο «ΚΑΠΠΑ».

Ερμηνεύουν: Σπ. Παπαδόπουλος, Π. Δαδακαρίδης, Β. Ρίσβας, Τ. Παπαματθαίου.

Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ (10 ευρώ θέατρο + 5 ευρώ μεταφορά).

Εγγραφές: Τρίτη 1η Νοεμβρίου, 10-12 το πρωί.

Παρασκευή 18 έως Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Θα πραγματοποιηθεί τετραήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη με μονοήμερη επίσκεψη στα Λουτρά Πόζαρ, που βρίσκονται στον Νομό Πέλλας, σε ένα καταπράσινο δασός, που αναβλύζουν ιαματικά νερά. Τα μέλη θα περιηγηθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Ροτόντα, Λευκός Πύργος, πλατεία Αριστοτέλους κ.α.). Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη –προσκύνημα στους Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή και Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη.

Τιμή συμμετοχής: 160 ευρώ κατ΄ άτομο (μονόκλινο 45 ευρώ επιπλέον).

Εγγραφές: Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 10-12 το πρωί.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις και μεταφορά με σύγχρονα κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ΒΕΡΓΙΝΑ» (3*).
  • Τρία πρωινά και δύο βραδινά γεύματα στο ξενοδοχείο.
  • Ένα βραδινό γεύμα – διασκέδαση στα Λαδάδικα.
  • Συνοδός γραφείου.

Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Διήμερο Φεστιβάλ εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης και Ρ. Φεραίου).

Η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης προσκαλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν την κωμωδία «Μαύρα μαντάτα» το Σάββατο 26 Νοεμβρίου. Το έργο αποτελείται από δύο μονόπρακτα «Ο κληρονόμος της τσάτσας» του Γεράσιμου Σπαταλά και «Το μαντάτο» του Τσέχωφ.

Διασκευή: Ιωσήφ Πολυκάρπου.  Σκηνοθεσία: Άννα Ασπραδάκη. Παίζουν: Δέσποινα Βαρκάρη, Ζωή Κέδε, Αικατερίνη Κωνσταντοπούλου, Βασίλειος Λάλος, Μόσχα Μορφιαδάκη, Πέτρος ΠαπαδολιάκοςΕμμανουήλ Περπερίδης, Θεοφάνης Φίλιππας.

Θα συμμετέχουν οι ομάδες των ΚΑΠΗ: χορωδίας (υπεύθυνη Δέσποινα Οικονομίδη), χορευτικού (υπεύθυνος Γεώργιος Φραγκάκης).

Ώρα παράστασης: 7:00 μ.μ

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 οι ομάδες χορευτικού των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υπό τη διδασκαλία του χοροδιδασκάλου-λαογράφου Γεωργίου Φραγκάκη προσκαλούν στο 1ο Παναττικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με συμμετοχή των χορευτικών ομάδων από ΚΑΠΗ της Αττικής.

Ώρα παράστασης: 6:30 μ.μ.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet