Στην εκδήλωση «Γυναίκα και Πολιτισμός» ο δήμαρχος
Κοινωνία

Στην εκδήλωση «Γυναίκα και Πολιτισμός» ο δήμαρχος

Στην εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και Πολιτισμός», που διοργανώθηκε στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (ΤΟΛ), τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στην πολύπλευρη προσφορά της γυναίκας στην κοινωνία και στην ελληνικό πολιτισμό, σημείωσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου έχει τιμήσει κατ’ επανάληψη σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες για την προσφορά τους στην οικογένεια, στην επιστήμη, στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και παράδοσης. Ως δημοτική αρχή έχουμε επίσης έμπρακτα αποδείξει την εμπιστοσύνη μας για τη συμμετοχή της γυναίκας στα κοινά, αναθέτοντας σημαντικές θέσεις ευθύνης στις εκλεγμένες γυναίκες της πόλης μας, αλλά και στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ με σημαντικό αριθμό γυναικών που διαθέτουν εμπειρία,γνώσεις και διάθεση να προσφέρουν στην κοινή μας προσπάθεια να πάμε το Μαρούσι μπροστά.

»Και είμαι ικανοποιημένος που η κ. Βάλια Χριστακοπούλου, που είναι σήμερα κοντά μας, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό μας, καθώς από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε στο υπουργείο Οικονομικών και την εμπειρία που διαθέτει με την ενασχόληση της με τα κοινά, αποτελεί μία δυναμική παρουσία που μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργική μας πορεία».

Παράλληλα ο δήμαρχος μίλησε για το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί στο Μαρούσι την τελευταία τριετία, το οποίο -πρόσθεσε- με την ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια, ώστε ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι μαζί να κάνουμε το Μαρούσι πρότυπη πόλη.

Στο χαιρετισμό της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βασιλική (Βάλια) Χριστακοπούλου αναφέρθηκε στις καθημερινές μάχες που δίνει η γυναίκα μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να φέρει εις πέρας, καθώς και στη συμβολή της τέχνης και του πολιτισμού στην προσπάθεια της αυτή. Εξήρε, επίσης, το έργο της διοίκησης Πατούλη και προσωπικά την αποτελεσματικότητα του δημάρχου στονα διεκδικεί και να κερδίζει για την πόλη τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων με κοινοτικούς πόρους, καθώς και το πολυσήμαντο κοινωνικό έργο του τόσο ως δήμαρχος, όσο και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

“Ανταποκρίθηκα”, πρόσθεσε, “στο κάλεσμα του άξιου και καταξιωμένου δημάρχου μας, ώστε με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον νέο, τη γυναίκα, τη μητέρα, τα παιδιά μας, τον ηλικιωμένο συνάνθρωπό μας και εκείνον που πλήττεται από την κρίση και με αγάπη για την πόλη μας,να προσφέρω μέσα από την εμπειρία, τη μαχητικότητα και τη σκληρή δουλειά να γίνει το Μαρούσι μια πόλη που θα ξεχωρίζει για την αισθητική και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet