Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή: Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο
Κοινωνία

Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή: Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο

Η δημοτική παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου οργανώνοντας συζήτηση με θέμα «Πολυτεχνείο 2016: Πέντε δεκαετίες, πέντε γενιές αγωνιστών συζητούν».

Εκδήλωση της παράταξης Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή για το ΠολυτεχνείοΗ συζήτηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής (Χρυσ. Σμύρνης 1, Κοντόπευκο).

Συζητούν οι: Τάσος Κατιντσάρος, Παναγιώτης Σωτήρης, Ειρήνη Γαϊτάνου, Αναστασία Ματσούκα.

Συντονίζει και παρεμβαίνει εκ μέρους των «Φυσάει Κόντρα» ο Σπύρος Αλεξίου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση: «Στις 17 Νοέμβρη συμπληρώνονται 43 χρόνια από την εξέγερση της νεολαίας και του λαού που οδήγησε στην πτώση της αμερικανοκίνητης χούντας. 43 χρόνια, παρά τις προσπάθειες της αστικής τάξης και των κυρίαρχων δυνάμεων, το εξεγερτικό δημοκρατικό κι αντιϊμπεριαλιστικό μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι ζωντανό κι εφέτος αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. θα υποδέχεται στην Ελλάδα τον πρόεδρο των ΗΠΑ προσβάλλοντας βάναυσα την ιστορική μνήμη και τις ευαισθησίες του λαού μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet