Στη γειτονιά της Κοκκινιάς ο δήμαρχος
Κοινωνία

Στη γειτονιά της Κοκκινιάς ο δήμαρχος

Το έργο που έχει υλοποιηθεί την τελευταία τριετία στο Μαρούσι και ειδικότερα στη γειτονιά της Κοκκινιάς, καθώς και τον σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας ανέπτυξε σε συγκέντρωση κατοίκων ο δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής του Συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ Γιώργος Πατούλης. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Οι κάτοικοι της γειτονιάς της Κοκκινιάς, με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου και υποψήφιου στις προσεχείς εκλογές Σπύρου Σταθούλη, σε φιλική ατμόσφαιρα συνομίλησαν με τον κ. Πατούλη και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν στην περιοχή τους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Κοκκινιά, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν κόστισαν ούτε ένα ευρώ στους δημότες, καθώς χρηματοδοτήθηκαν από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους ως αποτέλεσμα ισχυρής διεκδίκησης, μεταξύ άλλων ανέφερε:

  • Το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ που κατασκευάστηκε στο 2ο Γυμνάσιο –Λύκειο Αμαρουσίου.
  • Τις δύο πεζογέφυρες που κατασκευάστηκαν επί της Κηφισίας, στη συμβολή με τις οδούς Γούναρη και Αναβρύτων, και ενώνουν το Ανατολικό Μαρούσι με το κέντρο της πόλης.
  • Την κατασκευή του νέου βιοκλιματικού παιδικού σταθμού.
  • Τη δημιουργία του παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου για τη εξυπηρέτηση της γειτονιάς.
  • Τη δημιουργία χώρου άθλησης «Στέκι Νέων».
  • Την ανάπλαση και κατασκευή νέων πλατειών με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων.
  • Την ανακατασκευή των πεζοδρομίων.
  • Τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν στη γειτονιά.

Όσον αφορά στο σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι «βασικός στόχος μας είναι η αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής με την κατασκευή δικτύου ομβρίων, αλλά και παρεμβάσεις που θα έχουν στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων. Με τη δική σας ψήφο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για την επόμενη πενταετία, όλοι μαζί ενωμένοι, θα κάνουμε το Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη, με όμορφες και λειτουργικές γειτονιές που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet