Ηράκλειο: Νέο «ραντεβού» με τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες στις 20/11
Κοινωνία

Ηράκλειο: Νέο «ραντεβού» με τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες στις 20/11

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Αττικής η επόμενη δράση διάθεσης προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς τους, χωρίς μεσάζοντες και σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Από τις 8.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι οι παραγωγοί του Συλλόγου «Απευθείας» θα στήσουν τους πάγκους τους έξω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου και Νεότητος), περιμένοντας τους Ηρακλειώτες στο νέο αυτό «ραντεβού» που εξασφάλισε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Όπως πάντα, οι πολίτες θα μπορούν να προμηθεύονται σε ειδικές τιμές αγαθά όπως λάδι, τυροκομικά, αλλαντικά, ζυμαρικά, μέλι, ρακόμελο, ρακί, γλυκά, ρύζι, κρασί, τσίπουρο, ξύδι, παξιμάδια, χαλβάς, σταφίδες, ξηρούς καρπούς, όσπρια, φρούτα, πατάτες, αυγά, μανιτάρια και λοιπά παραδοσιακά προϊόντα.

Η δράση της διάθεσης των προϊόντων χωρίς μεσάζοντες πραγματοποιείται μια Κυριακή κάθε μήνα, ενώ τουλάχιστον το 3% από τα έσοδα των αγορών παραχωρείται στο δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρακλείου Αττικής για τη στήριξη των συμπολιτών σε ανάγκη.

Ο τιμοκατάλογος των προϊόντων
Ο τιμοκατάλογος των προϊόντων
Ψωνίζεις… κερδίζεις – Κλήρωση για τη «σακούλα των παραγωγών»

Σημειώνεται ότι στο τέλος κάθε δράσης πραγματοποιείται κλήρωση ανάμεσα σε όσους ψώνισαν κατά τη διάρκεια της ημέρας από τους πάγκους των παραγωγών και αναδεικνύονται τρεις τυχεροί ο καθένας από τους οποίους κερδίζει ένα πακέτο από επιλεγμένα προϊόντα ή, όπως την ονομάζουν, τη «σακούλα των παραγωγών».

Για αυτόν το λόγο, όποιος επισκεφθεί την αγορά την Κυριακή να μην ξεχάσει να αφήσει το όνομα και το τηλέφωνό του στους πάγκους των παραγωγών, προκειμένου να μπει στην κλήρωση για τα προϊόντα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet