Συνεχίζεται η σειρά εργασιών «Επιδιώκοντας το Ευ Ζην στην τρίτη ηλικία»
Κοινωνία

Συνεχίζεται η σειρά εργασιών «Επιδιώκοντας το Ευ Ζην στην τρίτη ηλικία»

Το Τμήμα, Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας, Εποπτείας, Εθελοντισμού και Πολιτικών Ισότητας των Δύο Φύλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου, συνεχίζουν τη διεξαγωγή των εργασιών σειρά συναντήσεων βιωματικού τύπου, «Επιδιώκοντας το Ευ Ζην στην τρίτη ηλικία», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά Φεβρουάριο με Απρίλιο 2016, στον χώρο των ΚΑΠΗ της περιοχής του Κάτω Χαλανδρίου.

Ο νέος κύκλος εργασιών που διοργανώνεται διευρύνεται, με την έννοια της ένταξης και του ΚΑΠΗ της περιοχής Τούφας Χαλανδρίου, στις εργασίες.

Η δομή και το περιεχόμενο των συναντήσεων αυτής της διοργάνωσης αποσκοπεί στην καλλιέργεια λειτουργικής επικοινωνίας μέσα από βιωματικές ασκήσεις που οξύνουν τη συνειδητότητα και την ουσιαστικότερη επαφή με τον εαυτό και τους άλλους.

Η διοργάνωση απευθύνεται τόσο σε κυρίες μέλη των ΚΑΠΗ όσο και κυρίες κατοίκους Χαλανδρίου, άνω των 60 ετών.

Οι συναντήσεις θα διεξάγονται στον χώρο των ΚΑΠΗ του Κάτω Χαλανδρίου και στον χώρο των ΚΑΠΗ της Τούφας, ημέρα Τρίτη στις 16:30.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 6848380 (κα Τσιρέβελου Ιωάννα), έως και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, από τις 9:00 έως τις 14:00.

Διοργάνωση: Τσιρέβελου Ιωάννα, επισκέπτρια Υγείας, προϊσταμένη ΚΑΠΗ & Γληνού Μάρω, ψυχολόγος Δ. Χαλανδρίου.

Επιστημονική ευθύνη και εποπτεία: Γληνού Μάρω, ψυχολόγος Δήμου Χαλανδρίου

Συντονισμός συναντήσεων: Γληνού Μάρω, Τσιρέβελου Ιωάννα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet