ΚΕΔΕ: Συνέντευξη Τύπου για έσοδα ΟΤΑ και συνέδριο Θεσσαλονίκης
Αυτοδιοίκηση

ΚΕΔΕ: Συνέντευξη Τύπου για έσοδα ΟΤΑ και συνέδριο Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί θα παραχωρήσει στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, στον 6ο όροφο) συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο τις νέες μειώσεις εσόδων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το 2017, που προβλέπονται στον νέο προϋπολογισμό, αλλά και η διεξαγωγή του επικείμενου ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ το οποίο θα διεξαχθεί από τις 1 έως τις 3 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γ. Πατούλης θα παρουσιάσει τη θέση και τα αιτήματα της ΚΕΔΕ για τα οικονομικά των ΟΤΑ ενόψει και της ψήφισης του προϋπολογισμού 2017, «οι προβλέψεις του οποίου παραπέμπουν σε νέα δημοσιονομική στοχοποίηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την κεντρική κυβέρνηση» όπως αναφέρει η Ένωση στη σχετική ανακοίνωσή της.

Οι προβλέψεις του προϋπολογισμού για την Αυτοδιοίκηση θα είναι και το κεντρικό θέμα συζήτησης του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που συγκαλείται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 το πρωί, ενώ το θέμα αναμένεται να συζητηθεί εκτενώς και στο ετήσιο Τακτικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και η ατζέντα του επικείμενου ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet