«ΟΧΙ» σε συνεδρίαση του Δ.Σ. σε ημέρα πανελλαδικής απεργίας
Πολιτική

«ΟΧΙ» σε συνεδρίαση του Δ.Σ. σε ημέρα πανελλαδικής απεργίας

Η δημοτική παράταξη Αμαρουσίου ζητεί την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, καθώς συμπίπτει με την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας στον ιδιωτικό τομέα.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Η δημοτική Αρχή Αμαρουσίου του κ. Πατούλη και το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισαν διπλή συνεδρίαση την Πέμπτη 8/12 για το τεχνικό πρόγραμμα, οικονομικό προϋπολογισμό και σχέδιο δράσης του δήμου για το 2017.

Την ημέρα αυτή έχει αποφασισθεί από εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα πανελλαδική απεργία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, απάντηση στις αντεργατικές πολιτικές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε να αλλάξει η ημερομηνία συνεδρίασης για να συμπαρασταθεί με αυτό τον τρόπο και ο Δήμος Αμαρουσίου στον απεργιακό αγώνα των εργατοϋπαλλήλων και αυτοαπασχολούμενων και για να δηλώσει την αντίθεσή του στην υποχρηματοδότηση και τις ελλείψεις σε προσωπικό στους δήμους.

Δηλώνουμε ότι οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία και απαιτούμε από τη δημοτική Αρχή να αλλάξει την ημερομηνία του Δημοτικού Συμβουλίου, σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνει την ευθύνη του εκφυλισμού της συζήτησης για τόσο σοβαρά θέματα.

Επίσης καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση και να πιέσουν για την αλλαγή της ημερομηνίας.

Μαρούσι 5/12/2016

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet