Εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει η Κοινωνία των Πολιτών Βριλησσίων
Κοινωνία

Εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει η Κοινωνία των Πολιτών Βριλησσίων

Εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει η Κίνηση Πολιτιστικής Έκφρασης και Κοινωνικού Διαλόγου «Κοινωνία των Πολιτών Βριλησσίων» το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στον χώρο της (Ολύμπου 42, Βριλήσσια), όπου θα διαβαστούν παραμύθια από τη «Γιαγιά Κλαίρη».

Σε σχετική ανακοίνωση η Κοινωνία των Πολιτών σημειώνει:

Λένε πως τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών, η πιο μαγική εποχή… Κι όλοι ξέρουμε με πόση λαχτάρα τα παιδιά περιμένουν τη μεγάλη αυτή γιορτή! Αυτές τις μέρες οι ψυχές μας γλυκαίνουν, ζεσταίνονται, μετράνε αντίστροφα ως το ξημέρωμα των Χριστουγέννων.

Εκδήλωση από την Κοινωνία των Πολιτών ΒριλησσίωνΤα φώτα, οι στολισμοί στην πόλη, οι μυρωδιές από τα γλυκά… όλα μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι…

Γι΄ αυτό λοιπόν στην Κοινωνία των Πολιτών, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την επόμενή μας εκδήλωση στους μικρούς μας φίλους και να τους ταξιδέψουμε στον κόσμο του παραμυθιού.

Η αγαπημένη μας φίλη Κλαίρη Αρμανίδη-Σακισλή ή αλλιώς η «Γιαγιά Κλάιρη» θα βρίσκεται κοντά μας,  το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στις 17:30, και θα μας διαβάσει τα παραμύθια της, παραμύθια που εμπνεύστηκε για το αγαπημένο της εγγονάκι και που πήραν ζωή με την υπέροχη εικονογράφηση της Μαριάννας ΔεληγιαννάκηΘα έχουμε τη χαρά να μας τα διαβάσει, και παράλληλα θα γίνεται και βιντεοπροβολή των εικόνων. Στον χώρο καθ΄ολη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραβρίσκεται και η παιδαγωγός Μαρία Σταματιάδου για να κουβεντιάσει με τα παιδιά και τους γονείς σχετικά με τις ιστορίες.

Σας περιμένουμε με χαρά λοιπόν στο χώρο μας, Ολύμπου 42 στα Βριλήσσια, με πολλές ακόμη εκπλήξεις για τους αγαπημένους μας μικρούς φίλους, γιατί τους αξίζει –  ειδικά αυτές τις ημέρες..  και γιατί όπως λένε ακόμη: «Όταν σε ζεσταίνει ο ήλιος της παιδικής σου ηλικίας, δεν κρυώνεις ποτέ…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet