Απέχουν και οι Εκτός των Τειχών από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Αμαρουσίου
Πολιτική

Απέχουν και οι Εκτός των Τειχών από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Αμαρουσίου

Με ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφει ο αιρετός κι ανακλητός εκπρόσωπός της, δημοτικός σύμβουλος Τάσος Σπυρόπουλος, η δημοτική κίνηση Εκτός των Τειχών ενημερώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στη σημερινή (8/12/2016) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τη σύγκληση του Σώματος σε ημέρα γενικής απεργίας.

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση αναφέρει:

Η δημοτική Αρχή Πατούλη «πρώτη» και στην Απεργοσπασία

Καταγγέλλουμε τη δημοτική Αρχή και τον πρόεδρο του  Δημοτικού Συμβουλίου γιατί προκήρυξε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη, ημέρα πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Μια κίνηση με έντονο συμβολισμό, όπως όλα δείχνουν.

Η ημέρα της Απεργίας ήταν γνωστή από καιρό. Γνωστό είναι επίσης ότι με αυτό τον τρόπο εξαναγκάζει υπαλλήλους του Δήμου να δουλέψουν σε ημέρα Απεργίας, καθώς θα πρέπει να παραβρεθούν για την υποστήριξη της συνεδρίασης ή για την παροχή διευκρινήσεων στα συζητούμενα θέματα. Τους στερεί έτσι στην πράξη το δικαίωμα να απεργήσουν.

Αυτά όμως δεν τους συγκίνησαν. Τα επίμονα αιτήματά μας αλλά και άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης για αναβολή της συνεδρίασης τα αγνόησαν επιδεικτικά.

Είναι προφανές ότι με αυτή την κίνηση θέλησε η δημοτική Αρχή να περάσει τα δικά της μηνύματα.

Το μήνυμα κατ’ αρχήν της αδιαφορίας και της εναντίωσης προς τους αγώνες των εργαζόμενων.

Το μήνυμα επίσης ότι ευθυγραμμίζεται πλήρως με την πολιτική Κυβέρνησης-Ε.Ε.-ΔΝΤ, οι οποίοι προωθούν άμεσα οδοστρωτήρα αντιλαϊκών και αντισυνδικαλιστικών μέτρων.

Καταγγέλλουμε την απεργοσπαστική στάση της δημοτικής Αρχής Πατούλη.

Καταγγέλουμε την στήριξη που προσφέρει στο νέο «σφαγείο» Κυβέρνησης-Ε.Ε.-ΔΝΤ.

Δηλώνουμε ότι η θέση μας είναι στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού μας γι’ αυτό θα απέχουμε από την συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μαρουσιού «Εκτός των Τειχών»

Σπυρόπουλος Τάσος

Αιρετός και ανακλητός δημοτικός σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet