Εγκαινιάστηκε ο σταθμός του ΕΚΑΒ στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε ο σταθμός του ΕΚΑΒ στα Βριλήσσια

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, τα εγκαίνια του σταθμού του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Βριλησσίων, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στον χώρο του Οργανισμού Προστασίας & Αλληλεγγύης (Λ. Πεντέλης 62).

Η ίδρυση του σταθμού ήταν το αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του Δήμου και του ΕΚΑΒ και, όπως ενημερώνει ο Δήμος, αποτελεί απόδειξη της προσπάθειας και των δύο για ουσιαστική προσφορά στον τομέα της υγείας. Ο Δήμος διέθεσε τον χώρο όπου σταθμεύουν τα ασθενοφόρα και στο οποίο στεγάζεται το προσωπικό του ΕΚΑΒ σε 24ωρη βάση.

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Ξ. Μανιατογιάννης ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά για τη συνεργασία και δήλωσε ότι «αυτή είναι μια σημαντική ημέρα για την πόλη μας στον τομέα της υγείας και πρόνοιας. Η υλοποίηση της συγκεκριμένης ιδέας αποτελεί συνέχεια μιας σειράς δράσεων τις οποίες εισάγουμε ως Δήμος μέσω του ΟΚΠΑ, με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση των δημοτών».

Στην τελετή των εγκαινίων, τον αγιασμό της οποίας τέλεσε ο αρχιμανδρίτης Ιωάννης Γαζέτας, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Παλλήνης Αθ. Ζούτσος, ο εκπρόσωπος του υφυπουργού Υγείας Μπ. Πανοτόπουλος, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κ. Βασιλοπούλου, ο αναπληρωτής διευθυντής του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» Ι. Μιχαλακούκος, ο διευθυντής ΠΕΔΥ Βριλησσίων – Χαλανδρίου κ. Παπαδόπουλος, ο πρώην διοικητής ΚΑΤ και υπεύθυνος των κοινωνικών ιατρείων & φαρμακείου κ. Παπαφράγκας, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων Αλ. Μαυραγάνης, ο πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής Άλκ. Εγκολφόπουλος, ο πρόεδρος των «Φαρμακοποιών του Κόσμου» κ. Σερεμίδης, η κα Αφρ. Ντούμα και η κα Κούτρα από την «Ανοιχτή Πόλη», ο διευθυντής του Γραφείου δημάρχου Π. Φυκίρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φ. Μάρα, Λ. Σίμου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Φ. Βαγενάς, τα μέλη Δ.Σ. ΟΚΠΑ κ. Κωστούλας και κ. Ι. Σοφιανόπουλος, οι εκπρόσωποι των μελών του ΚΑΠΗ κ. Κάππας και κ. Ραφτόπουλος, σύσσωμη η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων, προσωπικό του ΕΚΑΒ και προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet